Kiscsoportos gyereket milyen indokkal küldenek az óvónők nevelési tanácsadóba?
Értem. Semmi hasonló nincs, kíváncsi vagyok, mivel fogják írásban indokolni. Nem gondolom én sem, hogy ártana, de akárhogy igyekszem, nem látom problémásnak a gyereket. Akaratos, de nem kezelhetetlen, legalábbis nekünk nem az. :)
Köszönöm Nektek a válaszokat.
Az én fiamat elküldték nev.tanba kiscsoportos korában. Igaz ő beszédhibás és ebből kifolyólag, mivel nehezen értette meg magát dobálta a játékokat és lökdösődött. Diagnózis: fejlődési diszfázia. A diszfázia nem csak beszédhibás gyerekeknél lehet, hanem olyan gyerekeknél is akik teljesen érthetően beszélnek.
Most 5 éves a fiam és a fejlesztéseknek köszönhetően nagyon jól viselkedik már az oviban, mert ugye javult a beszéde is, sokat változott.
Egy vizsgálat nem okoz problémát, megnézi a gyereket egy pszichológus és egy gyógypedagógus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!