Kiscsoportos lánykád mi lesz a farsangon?
Anna lesz (jégvarázs) - anyukám varrta a gyönyörű ruháját.
A másik lányom Elza lesz most (6 éves), de volt már tulipán, sellő és katica is (minden jelmezt anyukám varrt).
A bölcsiben volt páva és Pocahontas. Utóbbi a saját otlete volt, előbbi az enyém. Mindkettőt én készítettem.
Most Hablaty szeretne lenni az Így neveld a sárkányodat című mese 2. részéből. Szóval fel van adva a lecke. :)
Nagycsoportos fiam Fogatlan akart lenni, sikerült lebeszélni. :)
Kiscsoportos kislányom Hello Kitty lesz.
kalózlány lesz. előtte a bölcsiben katica volt
középsős a fiam, ő sárkánykalózkapitányvezér akar lenni, tavaly oroszlán volt, bölcsiben sárkány.
de amúgy tényleg igaz, hogy a gyerekek 80%-a mesehős/hero/hercegnő-tündér-pillangó-mágiahasználó, és ezzel szerintem nincs semmi baj, hadd érezzék jól magukat - csak olyan jó látni néha egy sima tűzoltót vagy valami ötletes egyedi dolgot.
eleve a nem bolti jelmez kuriózum :(
Ceruzának az is elég, ha két négyzetet csinálsz előre és hátra, amik a mellkasáig/nyakáig érnek. A fejére meg egy kúpot ugyanolyan színben.
Már írtam, hogy a kislányom Hello Kitty lesz. Csináltam neki egy pink színű tütüt, vettem neki egy pamut dresszt, fehér harisnya, már csak a fehér cicafülek hiányoznak. A masni megvan rá. Bajusz és citromsárga orr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!