Kiscsoportos ovinál lehet azt csinálnom, hogy mondjuk hetente 1x nem megy oviba?
mondjuk nem kell oviba mennie a lányomnak, hanem maradjon velem és kistesójával itthon és kiránduljunk, vagy meglátogatnánk a nagyszülőket.
vagy ilyen nincs?
Szia!
Kérdezd meg az ovinál, hogy lehet-e ezt. Nálunk minden hiányzást igazolni kell, vagy orvossal, vagy szülővel.
pl. elmegy egy hét pihenésre szülőkkel szeptemberben.
valami olyasmit mondtak, hogy addig használjuk ki az időt,amíg óvodás, addig menjünk welleselni, mert később már nem lesz lehetőség.
akkor ilyenekre gondoltak, hogy nem megy oviba, mert én velem jön el?
Igen, valószínű ilyenekre gondoltak. Még simán lehet a szüneteken kívül máskor is hosszabb időt pihenni, de mondom nálunk ezt is igazolni kell. Van erre külön nyomtatvány nálunk, amikor a szülő igazol.
Nagycsoportnál, vagy amikor már iskola előtt áll, akkor már nem fog olyan egyszerűen menni a kivétel. Sulinál meg még inkább.
amíg nem köteles, addig személyes okból is otthon maradhat, vagy igazolni kell úgy ahogy az előttem szóló írta, vagy elég szólni ez ovitól függ
De 5 éves kortól elvileg ezt már nem lehet.
szia
én pont ilyen helyzetben vagyok:a 4 évesem ovis és itthon vagyok a 1,5 éves öccsével!
Én csak szólok,hogy nem megy a gyerek és kész!
tavasszal 1 hetet Szilvásváradon voltunk,vagy mikor sok a beteg én akkor kiveszem vagy van olyan is hogy reggel elalszunk és csak beszólok,hogy ma nem megyünk!
Sztem még örülnek is az óvónők,hogy mínusz 1 gyerek!
Soha nem kellett igazolást vinnem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!