Lányos anyukák, ti megengednétek, hogy az oviban kilakkozzák a gyermeketek körmét?
Figyelt kérdés
Illetve szólnátok-e érte, hogy nem tetszik. Kiscsoportos lányom már harmadjára jött úgy haza, hogy az óvónéni kilakkozta a körmét. Nemcsak az övét, a többi kislányét is.
Ti mit reagálnátok erre?
2015. márc. 27. 10:23
11/28 anonim válasza:
Egyszer szerintem oké, de rendszeres tevékenységnek nem. Kicsit káros beszívni, valamelyest hiúságra is nevel, meg hát foglalkozzanak valami fejlesztőbbel - pl. fonjanak karkötőt, az is ugyanennyire buli.
12/28 anonim válasza:
Oké de nem kell azért 0/24-ben fejleszteni ám egy gyereket. Gondolom, otthon is szokott teszemazt tévét nézni vagy egymást gyepálni a tesójával, az se fejlesztő, de belefér.
13/28 anonim válasza:
Engem nem zavarna, viszont most azon gondolkoztam, hogy milyen ovi, ahol erre van idő? Lányomék csoportjában állandóan rohangálnak az óvónők, mint pók a falon, nekik tuti nem lenne idejük még körömlakkozásra is.
S a fiúkkal mit csinálnak? Ők hogy érnek haza az oviból? Punk lila hajjal? :D
14/28 anonim válasza:
Én 1-2 alkalommal még "elnézném" (bár nem örülnék neki), na ezt is kipróbálta. De rendszeresen nem engedném és tuti szólnék érte.
15/28 anonim válasza:
Ahol ez lehetséges, ott az egész szellemiséggel bajom lenne. Szóvá tenném, bár remélem ilyen helyre soha nem kerülünk. Ott valamit nagyon másképp csinálnak, mint amit mi szeretnénk itthon közvetíteni.
16/28 anonim válasza:
Nem örülnék neki, nem engedném, még akkor sem, ha itthon néha igen. Nekem is a szellemiséggel van problémám, az óvoda nem erre való, és mivel a körömlakk kipárolgása nem kifejezetten egészséges, én pedagógusként ezt meg sem merném tenni a szülő megkérdezése nélkül.
18/28 anonim válasza:
Engem nem zavarna, 4 éves kislányom kisujján a köröm most is ki van lakkozva, nem látok ebben semmi kivetnivalót, nem műkörmöt raktak fel nekik :-D
19/28 anonim válasza:
17-es, jogos a kérdés, de félreértettél: pedagógus vagyok, és én más gyerekének a körmét nem lakkoznám ki a beleegyezése nélkül. Otthon meg mindenki azt csinál, amit akar.
20/28 anonim válasza:
szuper, a pontozóbajnok megérkezett. Gratulálok a nevelési elveidhez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!