Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Befejezheti az ovit?

Befejezheti az ovit?

Figyelt kérdés

Mióta a gyerekem bekerült az oviba, elég sok baleset érte amiről nem tájékoztattak sosem. A két legkirívóbb eset, amikor a foga is letört és amikor konkrétan kék-zölden hoztam haza, egy aprócska esés után.

Nekem elegem van, hogy soha nem szólnak, de ha én szólok valamiért az baj!!!

Szeretném ha kicsi nem járna ide. Ki kell íratkoznia?

2015. márc. 26. 16:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Először keressél egy másik intézményt, ahol lebeszéled a vezető óvónővel, hogy mikortól tudják fogadni a gyereket. Aztán ha ez megvan, akkor kiíratod.
2015. márc. 26. 17:26
 2/7 anonim ***** válasza:

mi mikor ovit váltottunk, akkor az új oviból kaptunk papírt amit át kellett vinni a régibe, akik aláírták, lepecsételték, majd a gyerek paksamétáját ideadták amit vihettem vissza az új oviba.

nyilván senki nem tudja felvenni amíg ebbe "jár", hisz az önkorányzatnál le van jelentbe, kapják a pénzt, stb

2015. márc. 26. 17:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Meg van a másik intézmény ahova járna, de nem tudom, hogy év közben is lehetséges-e a váltás.
2015. márc. 26. 19:00
 4/7 anonim ***** válasza:

na várj! hogy érted, hogy megvan a másik? te kinézted? vagy mondták is, hogy felveszik? mert ha igen, akkor nem értem a kérdést...

ne csak nézegesd az új ovit, beszélj a vezetővel!!!

2015. márc. 26. 20:26
 5/7 A kérdező kommentje:
2 lehetséges hely van, de még a vezetőkkel nem beszéltem!
2015. márc. 27. 05:35
 6/7 anonim ***** válasza:
fog miatt szolhatak volna de a kék foltok lányomon is vanak az eséstöl oviba szerzi be őket ennyi .
2015. márc. 27. 17:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Engem sem a kék foltok zavarnak. Gyerek, tehát benne van, hogy esik, ütődik stb. Ami engem fölzaklatott, hogy nem is veszik észre! A fogát se vették észre, konkrétan ha nem kérdezek rá, akkor ők nem szólnak, mert fogalmuk se volt róla..
2015. márc. 28. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!