Mi a garancia, hogy a gyermekemet felveszik a körzetileg illetékes óvodába? PÉCS Ha sok gyermek jelentkezik és mindegyik körzetileg oda tartozik, mi alapján döntenek? Csak egy ovit vagy többet is megjelölhetek beíratásnál?
mivel kötelező lesz ősztől az óvoda, ezért biztos felveszik valamelyikbe. ha csak a körzetest jelölöd meg és nincs ott hely, akkor majd ők jelölnek ki egy másikat szerintem, legalábbis csak így tudom elképzelni :)
biztos zűrzavaros lesz a gyerekek elhelyezése, de meg kell oldaniuk
Köszönöm az infót. Ezek szerint érdemes több ovit megnézni a környéken?!
Több anyuka állítja, hogy az óvodai beiratkozásnál csak egy helyet lehet megjelölni (nem úgy mint a bölcsibe- ott hármat kellett, és fontos volt a sorrend).
Pécsi vagyok. Én tavaly fellebbeztem mert elutasítottak a körzetesből, a többi ovi pedig messze van tőlünk. Egyáltalán nem bántam meg!
Garancia az nincs. Mindent meg lehet magyarázni!
Tudják az önkormányzatnál, hogy hány körzetes gyerek van, illetve hány hely van az oviban.
Legtöbbször fel tudják venni a körzetest.
Amúgy életkor dönt, az idősebbet veszik előbbre.
Nálunk BP XXI csak egy ovit kell megjelölni, ha körzetes, ha nem. Ha több helyre is jelentkezel, automatikusan mész a körzetesbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!