Hány fős a gyermeked ovis csoportja? És erre hány fő óvónő dadus jut?
29 gyerek, ebből 1 autista, aki csak 3 órát van délelőtt.
2 óvónő, 1 pedagógiai asszisztens, 1 dadus és mindig vannak tanulók.
Bp. melletti kisváros ovija
Off az ebéd utáni hazavitelről.
Én ugyan dolgozom, de amíg otthon voltam sem vittem haza a gyerekeimet, több okból kifolyólag:
1. A gyerekeim olyanok, hogy ha ebéd után nem alszanak el, akkor aznap már nem fognak, csak este. Párszor megszivtam ezzel, ezért akkor megbeszéltem az óvónőkkel, hogy mivel úgyis csak átmeneti lenne a hazavitel, ezért ne erőltessük.
2. A kicsi 12-kor elaludt minden nap, de a nagyért csak 12.30-tól lehetett menni, így egy kínszenvedés volt az egész. Itthon ebéd után csak beraktam az ágyba és mukk nélkül aludt 3 órát, mig amikor elhoztuk a nagyot, akkor nyüglődött a babakocsiban, majd nagy nehezen elaludt, de odaérve persze felébredt, hazafelé megint elaludt, de itthon felébredt és ordított estig...
3. Az, hogy az óvoda túlvállalja magát, az nem a szülők hibája!
4. Ha minden gyereknek dolgoznak a szülei, akkor mi lesz?
Ja és az én gyerekeimnek meg tök rossz azt látni, hogy más gyereket hazavisznek ebéd után, mert inkább élnek 1 fizetésből a családok... Nem a gyed-en lévőkre gondolok, hanem ahol nagyobb gyerek van.
Nálunk van olyan anyuka is a suliban, aki az egy szem iskolás gyereke miatta nem dolgozik, mert "szegény kislányom ne egye a menzás kaját", ezt ő mondta....
De jóó èz ez a kevès lètszám melyik ország ovódájában van de most komolyan!!???
Mert nálunk 11 ker Budapest
29 gyerek 1 dadus bunkó hozzáteszem
ja ès egy óvónő dèlelődt ès egy dèlután!!
28 válaszolónak
szegèny kicsikèdet sajnálom ugy èrtem együttèrzek èn ha tènyleg kötelező lesz az ovi már most rettegek ettől az egèsztől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!