Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ez így van rendjén és túlreagá...

Ez így van rendjén és túlreagálom? Ovis farsang

Figyelt kérdés
Megkellett vennem 2500ft-ért egy tálca süteményt. Aztán ha akarunk belőle enni, akkor újra meg kell vennem, szeletenként. Ezenkívül belépőt és üdítőért is fizetnem kell. Szerintem ez nagyon lehúzás. Miért kell 2x megvennem a sütit?
2015. febr. 14. 22:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nálunk örülnek, ha viszünk sütit, más kérdés én inkább venni szoktam valamit. A csoportpénz másra megy el (kiállítás, állatket, mikulás stbstb) az ilyen programokra a sütit, üdítőt mi visszük a gyerekeknek és szétosztják, mindenki vehet mindeből. Szülők általában nincsennek ott a farsang, mikulás stb. "bulikon".
2015. febr. 15. 15:08
 12/13 anonim ***** válasza:
nálunk üditö,sütit lehet vagy inkább kell vini + 500 ft farsangra a belépö 4 órátol + lesz büfé ahol vehetsz sütit üditöt .
2015. febr. 16. 05:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Nálunk vinni kell 1 tálca süteményt, csak szeletelhető lehet. Össze kellett adni a szendvicsre, üdítőre a pénzt. Fel kell ajánlani legalább egy tombolatárgyat. Ezen kívül be kell még 250 Ft-ot fizetni, azt már nem is tudom, mire. Meg kell venni a belépőt. És illik venni tombolajegyet 100Ft/db.

Ja, és fizetünk csoportpénzt is, évi 5ezer forintot, ezen kívül 5ezer forintot adunk be kirándulásra.

De minden gyümölcsnapra, bűvészre, francra külön kell még fizetni/vinni.

2015. febr. 16. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!