Óvodába minden gyerek akkor kezd amikor betölti a 3 évet? Vagy vannak időpontok pl. április, szeptember?
Nyáron nincs beszoktatás, így szeptembertől mehet hiába múlik el már akkor az enyém 3 néhány hónappal.
Szerintem ez olyan mint a bölcsi, mindig van új gyerek. Van akit megvisel a beszoktatás és van olyan gyerek aki nagyon hamar beszokik.
Csak a bölcsiről tudok még írni, nálunk a beszoktatás nagyon jól ment szerencsére, hamar beilleszkedett. De ilyenkor még szerintem nem olyan a beilleszkedés mint nekünk felnőtteknek, mert mi már jobban barátkozunk, beszélgetünk kijövünk a másikkal, ebben a korban még nagy barátságok nincsenek. Az óvónőn, vagy a bölcsibe a gondozónőn nagyon sok múlik szerintem.
Nálunk most februárban is jött egy kisfiú a korosztályos kiscsoporthoz....
Kérdezd meg feltétlenül a saját ovidat.
Áprilisi lehet hogy van, de azért nem szokták, mert jön a nyári szünet az több hét szünet így fölösleges beszoktatni ha utána kb 5 hétig szünet van, ezért szokták szeptemberben azokat akik közel vannak a nyári szünethez.
Egyébként vannak helyek ahol hamarabb is beveszik, csak legyen szobatiszta, de nem baj ha nem töltötte be a 3-mat még pl 2-3 hónap még kéne hozzá. Tehát ha szeptemberig késő lenne már neked, nyilván hiszen már gyest sem kapsz majd áprilistól, akkor lehet jobban jársz ha márciustól jár majd, így a szünet előtt már kb 2 hónapot járni fog, így már beszokik majd. A szünet úgy tudom nyár elején lesz majd az az 5 hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!