Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Angyalka lesz a lányom a...

Angyalka lesz a lányom a farsangon, de kellene egy kis rövid versike. Tudtok benne segíteni?

Figyelt kérdés
2015. febr. 10. 13:42
 1/8 anonim ***** válasza:

ÉN vagyok a kisangyalka,

fölszállotam jó magasba,

fehér ruhám csodaszép

szárnyam is van, idenézz.

Oda fentről leselkedem,

ezért aztán jók legyetek!

Lányom is angyal volt :)

2015. febr. 10. 16:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudjatok, de mi visz arra valakit hogy angyalnak öltöztesse a gyerekeét. Nekem ez iszonyú morbid
2015. febr. 10. 16:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Mert mi morbid benne neked?
2015. febr. 10. 17:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként ez egy egyházi óvoda és a lányom szeretett volna anygyalka lenni.Gondolom a hittanórákon nem morbid dolgokat hall a a gyerek az angyalokról, de nem is értem még mindig mi morbid benne....
2015. febr. 10. 17:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet én vagyok hülye, de nekem erről mindig a halál jut eszembe (akkor mondják hogy angyalka lett). el nem tudnám képzelni hogy angyalnak öltöztessem. Tudom hogy vallási szempontból nem ezt jelenti, de mégis. Én utálom azt is mikor valaki úgy dícséri hogy milyen kis angyal. Nem megbántani akartalak, csak én sajnos így érzek.
2015. febr. 10. 21:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Persze van egy ilyen jelentése, de szerintem egy gyereknek még nem jut eszébe róla a halál, hanem pont azért választotta mert az angyalt mindig a jó gyerekekre mondják.Nálunk itt az oviba lesz kisördög és szellem is, sőt múmia is, ezek is akkor hasonló jelentéssel bírnak a felnőttek szerint, de hát ez egy jelmezes fellépés, a gyerekek számára csak egy "játék". :) Kedves első köszönöm a versikét a lányomnak tetszik valószínű ezt tanuljuk meg :)
2015. febr. 11. 10:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Örülök, h tetszett :) Én sem értem mi a gond az angyal jelmezzel, kislányom imádta, mindenki dícsérte és igen ovó néni is azt mondta, mikor meghallotta h kis angyal lesz, h te be sem kell öltözz, mert olyan ügyes, szófogadó vagy, mint egy kis angyal. szóval senkinek nem jutott eszébe a halál, meg semmi ilyen morbid dolog :( tudod, van az a mondás, h rossz az aki rosszra gondol :)
2015. febr. 12. 11:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Köszi!

Nem érzem rossznak magam. Csak sajnos sok rosszat láttam magam körül az utóbbi időben.

2015. febr. 12. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!