Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Nektek nem iszonyat rövid a...

Nektek nem iszonyat rövid a délután a családdal?

Figyelt kérdés
Mi kb. n5-re érünk haza és este 8-kor lenne ugye ideális, ha ágyba kerülnének a gyerekek, de ez kicsúszik általában 9-re. Napi 4,5 órát vagyunk csak együtt, aminek a nagy része kajakészítés, pakolás, vacsizás, fürdés... És még vannak napok, mikor elmegyünk tornára is. Borzasztóan hiányoznak a gyerekeim, arról nem beszélve, hogy úgy érzem, hogy az oviban összeszedett rossz szokásokat is hozhatom helyre. Többet van a gyerek "idegenekkel", mint velem. És suliban ez még keményebb lesz :(

2014. szept. 13. 07:56
 1/4 anonim ***** válasza:

A vacsorakészítést lehet a gyerekkel EGYÜTT is csinálni (ahogy a többi munkát is), de lehet úgy is szervezni (és ez sokkal értelmesebb), hogy ne kelljen mindig fözöcskézni: a hétvégén egyik nap fözöl többféle ételböl sokat, és utána adagokban lefagyasztod -igy hétköznap csak elö kell venni.

Amikor az enýemek voltak kicsik, a lefektetésig semmi mással nem foglalkoztam, csak velük, és utána csináltam meg, ha valami nagyon sürgös volt.

Meg kell tanulni a napodat jól beosztani, akkor sokkal több idö jut a gyerekre.

2014. szept. 13. 08:03
 2/4 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem a negyed 5 még egy szuper időpont. Én 5 előtt haza se tudok majd indulni + utazás :(

De, még így is kevés. Én biztos nem főznék minden nap, ha meg együtt vacsoráztok az is együttlét.

2014. szept. 13. 08:26
 3/4 anonim ***** válasza:

igy van, kesobb meg rosszabb lesz.

A lanyom 10 eves, ha edzesre megy hetente 2x akkor este fel hetre er haza, 8kor meg alvas...

2014. szept. 13. 08:55
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

nem ismerem a helyzetedet,úgyhogy csak kérdezem:

részmunkaidőben nem tudnál dolgozni? Akkor napközibe se kéne járniuk és egész délután velük lehetnél.

2014. szept. 13. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!