Nektek nem iszonyat rövid a délután a családdal?
A vacsorakészítést lehet a gyerekkel EGYÜTT is csinálni (ahogy a többi munkát is), de lehet úgy is szervezni (és ez sokkal értelmesebb), hogy ne kelljen mindig fözöcskézni: a hétvégén egyik nap fözöl többféle ételböl sokat, és utána adagokban lefagyasztod -igy hétköznap csak elö kell venni.
Amikor az enýemek voltak kicsik, a lefektetésig semmi mással nem foglalkoztam, csak velük, és utána csináltam meg, ha valami nagyon sürgös volt.
Meg kell tanulni a napodat jól beosztani, akkor sokkal több idö jut a gyerekre.
Szerintem a negyed 5 még egy szuper időpont. Én 5 előtt haza se tudok majd indulni + utazás :(
De, még így is kevés. Én biztos nem főznék minden nap, ha meg együtt vacsoráztok az is együttlét.
igy van, kesobb meg rosszabb lesz.
A lanyom 10 eves, ha edzesre megy hetente 2x akkor este fel hetre er haza, 8kor meg alvas...
nem ismerem a helyzetedet,úgyhogy csak kérdezem:
részmunkaidőben nem tudnál dolgozni? Akkor napközibe se kéne járniuk és egész délután velük lehetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!