Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Milyen következményekkel...

Milyen következményekkel járna, ha a gyerekem ovistársát felképelném?

Figyelt kérdés

gondolom azért rendőrségi ügy nem lenne egy tasliból, nem? szerintem még az óvónő is rámondaná, hogy szerencsétlen véletlen... :D

1,5 éve bántja a gyerekemet ez a kis görcs, ami a legrosszabb, hogy még röhög is közben! múltkor nekem jött, ütött ahogy bírt, óvónő szedte le rólam... egyszerűen nem tudom türtőztetni magam, meg kell védenem a gyerekem!!!

2015. febr. 4. 12:01
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
51%

Azért durva, hgoy másfél éve terrorizálja a csoportot egy ilyen agresszív gyerek. Én sem akarom elhinni, hogy ennyire tehetetlenek vele a vezetők.

Szegény fiad, elhiszem, hogy már minden dolog megfordul a fejedben miatta.

Én fiam csoportjába is vannak cigány gyerekek, több is. Olyan nagy baj nincs velük, de jócskán van bennük agresszió. Én fiam is elég visszahúzódó,és ő legtöbbször egyedül játszik, rajzol, mert nem szereti hagnos és verekedős gyerekeket. Nem bántják őt hálisennek, még sosem volt rajta semmilyen sérülés, de nem hinném, hogy az ovonénik hagynák.

2015. febr. 4. 21:49
 32/34 anonim ***** válasza:
Nálunk bölcsibe volt egy kisfiú (nem roma, ráadásul tanár anyukával) aki olyan szinten piszkálta a kislányomat, hogy ha reggel meglátta a kisfiú ruháit már sírva fakadt. A szülőkkel értelmetlen volt beszélni, végül az segített a dolgon, hogy leültünk a kislánnyal (2,5 éves volt csak) és szégyen nem szégyen megmondtuk, hogy üssön vissza. Elmagyaráztuk, hogy ez amúgy nem szép dolgon, és nem bántunk senkit, de hagynia sem kell magát. De nem mert, mert félt, hogy megbüntetik a gondozónénik. A gondozónénik mondták, hogy ha csak megvédi magát nem büntetik meg. Na aztán összeszedte magát, jól visszacsapott a gyereknek, onnantól nyugi volt. És nem lett verekedős, meg erőszakos. (5 éves már). Szerintem nálatok össze kéne fogni a szülőknek és bizony jegyzőhöz (vagy nem tudom kihez) menni ezzel a problémával. Nálunk volt az oviba egy másik csoportba egy ilyen kisfiú és ott bizony elérték a szülők, hogy el kellett vinni másik oviba a kisfiút, bár a mi ovink nem integrálós.
2015. febr. 5. 10:29
 33/34 anonim ***** válasza:
#30-as remek példával állt elő. Meggondolandó, mert szerintem beválna.
2015. febr. 5. 14:49
 34/34 anonim ***** válasza:
66%

én csináltam hasonlót de az óvónő nem látta, direkt figyeltem rá.

én csak megfogtam a kölköt és meghúztam a ruhája nyakánál fogva magam felé durván és megfenyegettem hogy ha még egyszer megüti a lányomat kitépem a belét és ha ezt bárkinek elmondja akkor is.

hatásos volt, onnantól megoldódott a problémánk a bölcsiben, és a lányom újra szeretett oda járni.

2015. febr. 8. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!