Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Milyen következményekkel...

Milyen következményekkel járna, ha a gyerekem ovistársát felképelném?

Figyelt kérdés

gondolom azért rendőrségi ügy nem lenne egy tasliból, nem? szerintem még az óvónő is rámondaná, hogy szerencsétlen véletlen... :D

1,5 éve bántja a gyerekemet ez a kis görcs, ami a legrosszabb, hogy még röhög is közben! múltkor nekem jött, ütött ahogy bírt, óvónő szedte le rólam... egyszerűen nem tudom türtőztetni magam, meg kell védenem a gyerekem!!!

2015. febr. 4. 12:01
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
95%
Nem hiszem, hogy ennek ez az elintézési módja. És igen, remélem, hogy ilyen esetben rendőrségi ügy lenne a dologból. De biztos te is belátod ezt, ha egy kicsit lehiggadsz. Beszélj a szülőkkel, az óvodavezetővel, ha kell, kérd át a fiad másik csoportba vagy a másik gyereket egy speciális intézménybe vagy akármi. De hogy más gyerekét felképeld, a picit erős. Kissé kiegyenlítetlenek az erőviszonyok, nem?
2015. febr. 4. 12:39
 12/34 anonim ***** válasza:
86%
Szégyellje el magát az összes óvónéni, a vezetővel együtt!!! Hogy nem tudnak parancsolni a gyereknek,és hogy nem lépnek valamit az ügy érdekében már 1,5 éve??? Nem javaslom,hogy a gyerekhez nyúlj,csúnyán megütheted a bokád.Semmi értelme.De elvinni sem az oviból a gyerekedet.Miért is? 1 neveletlen,idegbajos gyerek végett,akivel nem lehet bírni? Ezért nem futamodnék meg.Sőt. Én ugyan ebben a cipőben jártam, a lányomra volt rászállva egy kölök(bár sok másik gyerekre is),én intézkedtem,nem anyukához mentem,semmi rételme annak sem,és mivel az oviba történnek a dolgok,nem is szabadna a szülőhöz szaladni,ezt intézményen belül kell az óvónőknek elsimítani,majd ők felkeresik a gyerek szüleit,ha kell. Nálunk sikerült.Bár csak kis ideig örülhettünk,mert a suliba újra kezdődött...egyenesen az igazgatóhoz mentem,zárt ajtók mögé,nem csináltam jelenetet,majd kivizsgálták a gyereket,és eltanácsolták kisegítő suliba. És most nyugalom van. Ennyi.Nem szabad tettlegességig menni...észen kell lenni,és hangot adni a dolgoknak.Hidd el,lesz eredménye!
2015. febr. 4. 12:54
 13/34 A kérdező kommentje:

én már teljesen kifogytam az ötletekből :( óvónő már tehetetlen, egész nap ráncigálja maga után a gyereket, de amint elfordul, már megy is bántani valakit... óvodavezető is tanácstalan, kb 2 hetente hívatják be a szülőket.

a szülők meg nagyon kellemetlen alakok. csak azt szajkózzák, hogy az óvónő, a vezető, gyerekek és mi szülők hazudunk, mert a gyerekük szent és soha senkit nem bánt.

de tudjátok amikor hetnte úgy megharapja, hogy az előző még el se múlt vagy megcsípi és tele van a teste véraláfutással... múltkor a pulcsijával az öltözőben ütötte a gyerekeket, majd kiverte a cipzárjával a gyerekem szemét. már nem bírom, hogy az enyém nem szeret menni, fél, éjjel sírva ébred... már karatéra is beírattuk, hogy meg tudja magát védeni, de olyan kis mimóza, hogy nem üt vissza.

kivagyok, elfogytak az eszközök és sajnálom a gyerekemet, hogy nem tudja élvezni a mindennapokat ez az agresszív gyerek miatt!!! :(

2015. febr. 4. 12:54
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Én megértelek. Na de ha te lepofozod a gyerekeket akkor szted leáll? Mert sztem nem fog. Nem tudod átiratni másik oviba a gyereked?
2015. febr. 4. 12:57
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Látlelet, tanúk, jegyző.
2015. febr. 4. 12:57
 16/34 anonim ***** válasza:
78%
Ja és a szülöket jelensd az illetékes szervnél, majd ők kivizsgálják a dolgot.
2015. febr. 4. 12:58
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Az óvónőnek és a vezető óvónőnek igenis vannak eszközeik. Küldjék nevtanba a gyereket, megtehetik. Ez a gyerek valamiért agresszív, ezt kezelni kell. Ám ha az óvoda dolgozói ennyire tehetetlenek, vidd máshova a gyereket.
2015. febr. 4. 12:59
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég nagy probléma ha az ovodavezető semmit sem tesz.

Ha a gyerekednek egyszer kéne visszacsapni és nem bántaná többet.

Jelentsd a gyámügynél, majd ők akkor kivizsgálják h mire is tanítják otthon a gyereket.

2015. febr. 4. 12:59
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek hogy kivagy emiatt, de azzal hogy felpofozod szerinted fog valami változni?

Az óvodavezetőnek tobb esze lehetne, egyszerűen nem foglalkoznak kellően az üggyel. Ha a szülő nem hiszi el, akkor fel kell venni videóra ahogy a többi gyereket veri es a szüleinek megmutatni.

2015. febr. 4. 13:00
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Küldje el pszichológushoz a gyereket.

Amúgy én is félteném a gyerekem, de meg kell tanulnia megvédeni magát, viszont ha a gyerekemet egy felnőtt felképelné, fenyegetné, vagy hasonlók, minimum feljelenteném és az apja nevében nem írok most semmit.

2015. febr. 4. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!