Szerintetek melyik a helyes hozzáállás? Tényleg mi neveljük rosszul a gyereket?
Én oviban dolgozom, a férjem iskolában. Ki kell kérnem magamnak, hogy mi felnőttek nem oldjuk meg a gyerekek problémáit. Lehet iskola/óvoda válogatja, nálunk nem szokás a gyerekek konfliktusai felett elsiklani.
Azt javasolom én, a saját gyerekemnek is, hogy senkit nem bántunk. nem baj, ha nem szereteted, nem kell vele játszani. ha baj van, keresse meg az óvónéniét, mert akkor abban a szituban ő tud helyesen dönteni. nem én, aki nem látta az esetet, vagy csak a lányom verzióját hallgatom meg. Én nem vetek meg senkit azért, ha úgy neveli, hogyha bántanak add vissza, én is ebben a szellemben nevelkedtem. Nem vált hátrányommá. Csak most, hogy én is ott dolgozom, ahol a kislányom jár, látom, milyenek az óvodapedagógusok és milyenek a gyerekek is. Én 100%-ban megbízom a gyermekem óvónőjének a döntésében, helyzetkezelésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!