Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Egy kisfiúnak a fűzöld vagy a...

Egy kisfiúnak a fűzöld vagy a baba-kék színű harisnyanadrág jobb bentre az óvodába?

Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 15:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Olyat vennék ami nekem tetszik,nem az előírtat(?).
2015. jan. 26. 19:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Na ez is marha érdekes, mert az enyém nem tűri meg magán a harisnyát csak kint, a szobában már zavarja és húzza le magáról. Szóval én úgy csinálom hogy vékonyabb melegítőnadrág ez alámegy az overál alá is.
2015. jan. 26. 19:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Bent egész nap harisnyában vannak? Hát az érdekes lehet, sok kis harisnyás pipi... Nem érem ezt a logikát.
2015. jan. 26. 19:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Nálunk ahogy hűvösebb van harisnya van a gyerekeken, lányokon szoknya fiukon rövidnadrág,de a szín nincs megszabva.Én pl. fiúra is ráadok pirosat,bordót ,sárgát meg bármit ami nem rózsaszín árnyalatú ,ne legyen rajta lányos minta és kész, a kislányom ra viszont simán ráadom a dömperes harisnyát
2015. jan. 30. 23:15
 15/17 anonim ***** válasza:
mert a piros harisnyától egyből identitászavara lenne biztos :) nem tudom elképzelni, hogy ilyet előírjon egy óvoda, vagy ha igen, nálunk tuti tojnának rá a szülők. és jogosan.
2015. febr. 3. 11:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Nehogy már megmondják milyen szinű legyen... Fiamnak sok piros ruhája van. Sőt a szemüvege is piros lesz. (2 éves.)
2015. febr. 5. 09:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Mind a két szin jó bentre oviba. A zöld is meg a kék is. Durva,hogy megszabják,hogy csak x szinű harisnyában lehet bent lenni...Kekünk többféle szinű van,de persze mind FIÚS :)
2015. febr. 5. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!