Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik harisnya nem megy...

Melyik harisnya nem megy tönkre 5 mosás után? Ami nem horror áron van.

Figyelt kérdés

Oviba szeretnék venni a lányomnak 5 db új harisnyát, de nem 10ezerert...

Sajnos a legtöbb harisnya üllepe ill. Dereka teljesen kinyúlik pár alkalom után.

Esetleg vmi webshop, mert vidéki vagyok, pl h&m nincs...

2013. febr. 25. 14:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Lidl-be szoktam venni kislányomnak a harisnyát.
2013. febr. 25. 14:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Tescoban vettem a 4 éves fiamnak tavaly ősszel. 2-3 naponta mosom, egyiknek sincs semmi baja. Együtt volt a kettő db kb 2300 Ft.
2013. febr. 25. 15:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem a Lidlben, Aldiban vásárolt nem bolyhosodik, nem nyúlik. Na meg persze a Next, de az már közelít a horror árhoz...
2013. febr. 25. 17:13
 4/9 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Az Aldiban most lesz csütörtöktől, 799 ft/db, azok is jók.

2013. febr. 25. 18:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Piacon veszem, Armando márkájú. Kb 500-600 ft darabja, általában egy-két idényt bír ki. De nyúzzuk is rendesen.
2013. febr. 25. 20:11
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

A Lidl-ben vettem a vastagokat, az egyik 3 mosast bírt, a masik többet, de teljesen szétment, pedig nem "nyuzta".

Meg volt egy örökölt, vékony lupilu, az meg nagyon jo.

S vékonyak aldisak, de az utolsó adag abból is nagyon rossz. (A baby méretűek jók voltak, 3 gyereket kiszolgálnak, de ez a nagyobb méret nekem ugy kinyúlt.... (Üllepe megnyúlt, a lupiluknak meg a dereka nyúlt ki annyira, hogy lecsúszik.)

Majd ki próbálom akkor a tescost. Pont néztem is, hogy szép, de ha ócska, sok érte a 1150 Ft.

Köszönöm Nektek!

2013. febr. 25. 21:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor a Nextet ajánlom. Teszveszen, Vaterán újat is kapsz a Tesco-s áráért, bár néha méretfüggő is az ára.
2013. febr. 26. 05:48
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

Veszek nextet :)

Az rucikból is bevált.

2013. febr. 26. 13:34
 9/9 anonim válasza:
Armando nekem is bevalt, most mar csak azt veszem. Lidl-s tonkre ment eleg hamar.
2014. jan. 6. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!