2 hónapos babára elág lenne egy harisnyanadrág bodyval?
Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy mennyire jó harisnyát adni egy két hónapos babára. Rugdalózót szoktam bodyval, de jó lenne kpróbálni a harisnyát is. Szeretné szerintetek? Eddig még nem adtam rá.
Ha adnék rá akkor nem kellene rugdalózó sem.
2014. jan. 13. 16:35
1/10 anonim válasza:
Rugdalózót az én lányom soha nem látott, mert nem tartom őket szépnek, harisnyát+bodyt kapott májusban, amikor megszületett, de ilyen időben nadrágot is adnék mellé (pamutot persze, esetleg olyat, aminek lábfeje is van). Hosszú ujjú body alá meg tutira kapna ujjatlan bodyt is.
2/10 A kérdező kommentje:
Így öltöztetem:
rövid vagy űjjatlan body, rá egy hosszú újjú és egy rugdalózó.
De a harisnya szerintem melegebb lenne mint egy rugdalózó.
2014. jan. 13. 16:40
3/10 anonim válasza:
Lehet adni rá harisnyát. Attól függően meg, hogy milyen meleg van nálatok a lakásban, lehet rá adni rövid- vagy hosszúnadrágot, rövidujjú bodyt pólóval vagy pulóverrel, vagy csak hosszú ujjú bodyt magában. Az én 1 évesem harisnyában, rövidnadrágban és hosszú ujjú bodyban van itthon (22-23 fok van).
4/10 anonim válasza:
Fölösleges a két body meg még a rugdalózó, szerintem az nagyon meleg, hacsak nincs 20 fok alatt nálatok a hőmérséklet. A normál (nem nagyon vastag) harisnya szerintem nincs olyan meleg, mint egy body.
5/10 A kérdező kommentje:
21-22 fok van nálunk állandóan.
2014. jan. 13. 16:45
6/10 anonim válasza:
Akkor szerintem a két body, meg harisnya, meg egy vékony hosszúnadrág.
7/10 anonim válasza:
Szerintem egy hosszú rövid ujjú body, plüss rugival szebb, mint egy hosszú ujjú body, harisnyával. A harisnyát verzió olyan, mintha csak félig öltözött volna fel a gyerek. Kislánynak oké, ha ban rajta egy ruhácska, de fiún idétlen.
Na meg sok harisnya derekán szoros a gumi, nem kényelmes a picinek.
8/10 anonim válasza:
Én is igy gondolom ahogy a 7-es, nekem is olyan mintha félig lenne felöltöztetve harisnyában.
9/10 anonim válasza:
Egy hosszú ujjú plüssrugi rövid ujjú bodyval, esetleg kiszoknival a 21 fokos lakásban sokkal praktikusabb szerintem mint a két body+póló+harisnya+nadrág. Meg szerintem szebb is. Nekünk volt plüss kétrészesünk is. Ők még nem mozognak annyit, meg nekünk családi házunk van, mindig tartottam attól, hogy fáznak télen.
10/10 anonim válasza:
Ilyen pici korban általában egy hosszú ujjú body+ ujjatlan rugi vagy rövid ujjú body+h.ujjú rugi volt mindkét csemetémen. De néha volt rajtuk harisnya,amire ráadtam a body-t. Tehát a bodyt a harisnya felett kapcsoltam össze,így nem csúszik le a harisnya és jópofán néz ki. Fiam még pelusos 2 évesen és a mai napig a legkényelmesebb kombináció. A gatya folyton lecsúszik vagy szoros, a zokni szintén lecsúszik vagy szoros. 2 hónaposra is simán ráadhatod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!