Lehet-e az óvoda előtt dohányozni az óvónőnek?
a fiam egyik óvó nénije cigizett,és nagyon meglepődtem,amikor ezt megtudtam.Ugyanis előtte soha nem éreztem rajta szagot,pedig nagyon jó a szaglásom,a cigifüstöt kimondottan utálom.Pedig én is cigiztem több,mint 10 évig napi egy dobozzal.
A városban futottunk össze,és akkor láttam meg,hogy cigizik.Szerintem amíg dolgozott,addig nem szívta,csak ovi előtt és után.A bölcsiben is cigizett az egyik gondozónő,őt alvás időben láttam csak kint,meg az egyik technikai segítő is.
Engem nem zavart,mert ápoltak voltak.A gyerekem most öt éves,és tudja,hogy a dohányzás nagyon káros,a szagát ő is utálja,ha az utcán megérzi,nem győzöm hallgatni,hogy milyen büdös.
Szerintem ha kezet mos utána nincs gond,neki is alapvető joga,hogy dohányozzon,és nem a gyerek mellett teszi
Nem hiszem, hogy az óvódai tananyagban szerepelne az, hogy beledöglesz a tüdőrákba, ha dohányzol...
Szerintetek a gyerek tanárai nem fognak dohányozni? Így visszagondolva a legtöbb tanárom dohányzott gimiben és egyetemen is. Ki kellett volna irassanak a szüleim, hogy ne lássam őket cigizni meg ne érezzem rajtuk a cigiszagot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!