Mással is előfordult olyan, hogy oviba akart menni a gyerek, amikor otthon rosszul érezte magát?
Pl. egy eset tőlünk: Este nagy veszekedés volt a kádban a tesójával, nagy sírással egybekötve. Ekkor mondta a lányom, hogy ő oviba akar menni és ott akar aludni, most!
A szívem szorult össze, hogy ezek szerint ott jobban érzi magát :(
Biztos csak azert mondta, mert ott nincs ott a tesoja.
De amúgy nem, nálunk sem akar soha oviba menni, főleg nem ottaludni.
Én gyermekkoromban mindig iskolába akartam menni, mert vertek otthon a szüleim, az iskolában pedig nem bántott soha senki. :(
Az iskolában minden sokkal jobb volt számomra.
Emlékszem, minden hétvégén üvöltve sírtam, hogy iskolába akarok menni, a nyári szünet pedig a legnagyobb szenvedés volt számomra a világon. :(
Természetesen a szemét szüleim minden alkalmat kihasználtak arra, hogy otthon tarthassanak, amint kifújtam az orromat egyszer, vagy köhintettem egyet, máris elrángattak ahhoz a rohadt gyermekorvoshoz, aki képes volt engem makk egészségesen is otthon tartani mindig legalább két hétig.
Szemétség... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!