Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Jó ötlet abban az óvódában és...

Jó ötlet abban az óvódában és abban a csoportban dolgozni ahova a gyerekem is jár?

Figyelt kérdés
2014. dec. 28. 10:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
ha nincs máshol munkahely válald el inkább mint hogy ne legyen munkád .
2014. dec. 29. 08:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Vállald el.

Nálunk a faluban egy óvoda van, az óvónők/dajkák gyerekei is kénytelenek voltak úgy járni, hogy az anyukájuk itt dolgozott, azóta felnőtt, értelmes, okos, családos ember a legtöbbjük, nem haltak bele. :)

Nyilván szerencsésebb volna, ha nem így lenne, de ezért visszautasítani a munkát nagy butaság lenne.

2014. dec. 30. 20:49
 13/16 A kérdező kommentje:
hát igen ez jutott eszembe nekem is. Köszi a válaszokat. Szerintem el fogom vállalni.
2014. dec. 30. 21:31
 14/16 anonim válasza:
Üdv, 16 éves vagyok, édesanyám óvónő, egészen az akkori előkészítő csoportok Napköziotthonba jártam, nem nagyon voltak barátaim, de volt egy szerelmem akivel mindig hazudoztunk a többi gyereknek, aranyos volt.De anyukám úgy érezte még nem állok készen arra, hogy iskolába adjanak, neki a következő évben indult előkészítő osztálya, úgyhogy úgy döntöttek apukámmal, hogy még egy évet visszamaradok, talán ekkor már érettebb is voltam, és a déli ovi egy viszonylag laza hely, sokkal jobban szerettem, voltak barátaim, nem csak mert az óvónéni lánya vagyok.Hívhattam anyukának, ez még fontos és a többi gyerek ezt megértette. Hozzáteszem anyukám messze a legjobb pedagógus akit ismerek. És furcsa csendes kölyök voltam, aki legtöbbször rajzolni vagy kézimunkázni, esetleg mesét mondani tanítja a többit. Az én esetem nagyon szerencsés, ahogyan olvastam sok ellenpélda van, de szerintem kezelés kérdése az egész. 16, lány.
2015. jan. 3. 00:45
 15/16 nyöfke válasza:

Amikor lejárt a GYES-em,Óvodába mentem dolgozni,mert három gyerekkel nem tudtam visszamenni a régi mh.-re(KÖZÉRT)Szomszédom szólt,hogy felvétel van az oviba,a konyhára, hát oda mentem.Elején nehéz volt,mert nagyon hisztizett a kislányom,alig tudták leszedni a nyakamból,azt hittem megszakad a szívem!Aztán eltelt néhány hét,és megértette,hogy nekem dolgozni kell,neki meg a csoportba kell lennie,de amikor lementek az udvarra,mindig bejött egy puszira,és jó volt,hogy reggel együtt mentünk az oviba,és du.is együtt mentünk haza.Ezt csak azért írtam le,hátha segít a döntésedben!

Én a helyedben meg próbálnám!

2015. jan. 4. 22:05
 16/16 A kérdező kommentje:
én is meg próbálom ugy döntöttem. Köszi a válaszokat :)
2015. jan. 4. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!