Ti ezen kiakadtatok volna? (Karácsony az óvodában, gondozó ajándékozás)
Én is kiakadtam volna.
Mit vettek ennyiért egyébként?
Mégis hány óvónéninek, dadusnak vettek? Gondolom, csak a ti csoportotoknak, tehát max. 3 fő. Közel ötven ezer forint?! Te jó ég! Hát én is kiakadtam volna rendesen, főleg úgy, hogy nem is tudok róla! Legalább előre tájékoztathattak volna, hogy mit terveznek, mennyibe fog kerülni...
Sok család amúgy is hónapról hónapra él, a karácsonyi időszak még húzósabb, és igenis van, akinek plusz 3000 Ft mondjuk a karácsonyi vacsorát vagy a gyereke ajándékát jelenti!
Miért nem lehetett valami jelképessel megajándékozni az óvónéniket?
Én elkérném a számlát, ugyanis jogodban áll megnézni, hogy az szmk-sok mire költenek. Gondolom, nem te vagy az egyetlen, akinek nem tetszett és értetlenül áll a dolog mögött. Fogjatok össze és határozottan kérjétek meg az szmk-sokat, hogy legközelebb előre egyeztessenek a szülőkkel, mert nem vagytok ti hitelintézet, se jótékonysági egylet, hogy ekkora összegeket gomboljanak le rólatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!