Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » A körömlakkozást miért engedik...

A körömlakkozást miért engedik meg az ovisoknak a pedagógusok?

Figyelt kérdés
2014. dec. 15. 15:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
55%
Nem lesz, mert az később alakul ki. A lányok is megkapják a fiús játékokat is, nekik ez csak játék. Öcsém babázott az enyémekkel ovis korában is még, aztán elment a biciklizés felé és aztán jött a szerelés. Anya nyakláncát is szerette kipakolni a dobozokból, nézegetni, felvenni és hímzett nagymamámmal, ahogyan én is, amikor nála voltam és én egyszer nem láttam rajta, amikor elkezdett kamaszodni, hogy identitászavara lenne.
2014. dec. 15. 15:31
 12/30 anonim ***** válasza:
50%

Identitászavaruk?!

Bigott, begyepesedett, konzervatív hozzáállás.

A gyereket nemsemlegesen kell nevelni. Majd ő eldönti, hogy fiú, vagy lány, vagy harmadik nem szeretne-e lenni, ha felnő.

2014. dec. 15. 15:32
 13/30 anonim ***** válasza:
68%
Ez a hozzáállása, amit te képviselsz kérdező, csak itt Közép-Európában jellemző. Nyugaton nem, és nem is volt. Én 8 évig éltem Hollnadiában, ott a kisfiúk babáznak, főznek a kiskonyhában, a lányok robotokkal játszanak. Soha senkinek nem volt ebből problémája.
2014. dec. 15. 16:04
 14/30 anonim ***** válasza:
58%

Az olyan szülők károsak a gyerekekre kérdező, mint te.

Az egész felvetésed, problémád totál baromság.

2014. dec. 15. 16:09
 15/30 anonim ***** válasza:
54%
Nekem van egy ismerősöm aki manikűrös. Az ő barátnőjének egy kislánya van (már nem kicsi) És mindig kifestette a kis körmét már 3-4 éves korától. Tök szép kis katica bogárkásra,meg ilyen-olyan rózsaszínre. Szerintem nagyon helyes és aranyos volt:) Abszolút (szerintem) semmi kivetni való nincs benne. Amikor majd az én kislányom ovis lesz,és haza jön,hogy " Nézd anya mit csinált az óvó néni" biztosan széles mosollyal fogom mondani,hogy "Tyű de kis csini lett az én kislányom:) Nem látok ebben a dologban kivetni valót! Ha tudnék szépen lakkozni még én is kifesteném neki. (Sajna magamnak is elbénázom) :)
2014. dec. 15. 18:40
 16/30 anonim ***** válasza:
66%
a gyerekeknek a szüli bántalmazástól, az éhségtől, a higénia hiányától lesz bajuk nem a köröm lakktól, pont az ilyen pitiánár hü'éktől megy tönkre az ország mint te
2014. dec. 15. 20:40
 17/30 anonim ***** válasza:
38%

identitászavar????ezt ugye te se gondoltad komolyan...Azt hittem a káros anyagok vagy ilyesmi miatt zavar,engem amiatt zavarna,de mivel kb. félévente egyszer jön rá a lányomra,hogy lakkozzuk ki a körmét,ezért ezen is túltettem magam...:D

Amúgy én is kb. annyit mondanék,hogy de csini lett...fiúnál meg jót röhögnék MAGAMBAN,de nem szólnék érte,pláne nem a gyereknek puffognék miatta...

2014. dec. 15. 23:33
 18/30 anonim ***** válasza:
29%
én szolnék hogy az én gyerekem kezét senki ne festegese ki ha én nem akarom és ezt nem veszik figyelembe akkor az ovoda vezetönek szolnék.
2014. dec. 16. 05:33
 19/30 anonim ***** válasza:

Le fog ez is csengeni, mint minden más. A lanyom 3 evesen égett körömlakk lázban, alig tudtam lebeszélni minden nap, hogy igy menjen oviba. Minden este ki kellett lakkozni a körmét. Mostmár teljesen elfelejtette a körömlakkot, nem kéri, talán 2-3 havonta eszébe jut, de akkor is csak a kis körmét kell lakkozni. Pedig ugyanolyan csajos a viselkedése most is.

A fiúk meg nem is fognak emlékezni erre.

2014. dec. 16. 07:25
 20/30 anonim ***** válasza:
53%

Nem értem, miért szapuljátok a Kérdezőt.

Őt miért ne zavarhatná, hogy a gyereke körmét kifestik az óvodában??

Megjegyzem, milyen óvoda ez, ahol ráérnek az óvónők körmöket festeni 30 gyereknek???!!

Másrészt minek? Játékból? Vagy dicséretképpen? Mert ahhoz elég lenne jutalom pecsét vagy jutalom kártya, stb.

Az meg, hogy a fiúknak is kifestik, nálam is kiveri a biztosítékot.

Mire fel?

Nem teszünk a fiúk hajába hajgumit, hajpántot, nem öltöztetjük őket habos-babos szoknyába, akkor nem festjük a körmüket sem.

Az meg, hogy nemtelenül kell őket nevelni? Miről beszéltek? A fiúk fiúk, a lányok meg lányok, a fiúkra nem adunk szoknyát és magas sarkú cipőt, és nem festjük a körmüket.

Kérdező, szólj az óvónőnek, hogy nem szeretnéd, ha kifestenék a lányod körmét.

2014. dec. 16. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!