Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Egy rémálom az oviba indulás,...

Egy rémálom az oviba indulás, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ahogy bemegy, egy percen belül játszik, nem hallom a sírását, és az óvónők is azt mondják, hogy jól érzi magát. De akkor miért kell reggente ez a műsor? Ha nem is minden reggel, de nagyrészt ez a jellemző.

2014. nov. 27. 17:49
 1/10 A kérdező kommentje:
Szeptemberben kezdett.
2014. nov. 27. 17:50
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Mert a műsor neked szól, így csak addig izgalmas, amíg te is ott vagy. :) Hogyan reagálod le a hisztit?
2014. nov. 27. 18:03
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Semmit ne csinálj. :) A műsor a szülőnek szól. Nálunk középsős kora végéig csinálta ezt minden áldott reggel egy kisfiú... de csak az apjával, az anyjával nem. Már kinőtte. :D
2014. nov. 27. 18:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Az én 4 évesem is minden reggel kicsit cirkuszol. Azért tavaly rosszabb volt, idén már javult. Szerencsére ha határozottan rászólok, akkor csinálja. Előfordul sajnos a kiabálás, olyankor mindig megbeszéljük utána, hogy ha azt csinálja, amit mondok, akkor nem kiabálok. Nem tudom ráhagyni, mert akkor egyszerűen nem fog felöltözni és nálunk az se működik, hogy jó, akkor pizsomába induljunk el és akkor majd megalázva érzi magát-mint ahogy ezt itt valaki javasolta egyszer egy másik anyukának-, nem is tartanám rossz ötletnek, de sajnos neki egyenruha kötelező-Angliában lakunk, ő már iskolás. Eddig én öltöztettem, az utóbbi 1 hónapban viszont már megkövetelem, hogy egyedül öltözködjön és mindig kitalálja, hogy nem megy. Én is azt mondom, hog sajna ezt ki kell nőnie....már mindenféle taktikát kipróbáltam, nem működnek, de egyre jobb a helyzet, ahogy nő. És nálunk is az van, hogy imád suliba járni, eddig egy nagyon jó barátja volt, de most a héten már 3-an jóbarátok. Apja elmondása szerint is, ha én nem vagyok velük, akkor nem hisztizik annyit....szóval legjobban az anyának szólnak ezek a hisztik, én nem értem, hogy miért, mert abszolút nem vagyok engedékenyebb, mint a férjem.
2014. nov. 27. 18:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Férjemmel felváltva visszük oviba (beosztásfüggő), mindkettőnknek jár a műsor. Próbáltam már mindent, szeretgetéssel nyugtatni, veszekedéssel, attól függően, hogy nyafogás volt, vagy komoly hiszti. Az eredmény általában ugyanaz. Ha apró nyafogás van, akkor könnyen megússzuk. A többi már harc.
2014. nov. 27. 19:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem kell a harc.. minden reggel adjátok ti is ugyanazt a műsort: puszi, ölelés, integetés, anya/apa megy, mert elkésik a munkából. :) Következetesen, kitartóan! Sikerülni fog!
2014. nov. 27. 20:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Csak határozottan. Puszi, ölelés, elköszönés és már menj is. Nektek szól a műsor, ne menjetek bele a játékba.
2014. nov. 27. 23:41
 8/10 anonim ***** válasza:

"Próbáltam már mindent, szeretgetéssel nyugtatni, veszekedéssel,"

Na ez az, ne legyen se nagy búcsúzkodás, a vizet se kapd fel.

2014. nov. 27. 23:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom tanácsolni mint a többiek. 5 éves a kislányom, de egy héten 3 nap biztos előfordul egy kis hiszti. Na nem nagy, csak még egy puszi, még egy ölelés stílusba. És inkább apával mint velem. Legyél vidám, ölelés, puszi, mond, hogy délután jövök, és menj. Ez a műsör Nektek szól csak.
2014. nov. 28. 10:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Műsor akart lenni nem műsör. :)
2014. nov. 28. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!