Kivegyem az óvodából a 4éves kisfiam? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szeptemberben lett kiscsoportos a kisfiam.Azóta minden nap sír,hogy nem szeret oda járni.3hete már hasmenése is van ha fölhozuk az ovit ezért a doki eddig ki is írta.Tudni kell a kisfiamról hogy nehezen nyit másokfelé,és az óvónök szerint nagyon beszédes aranyos csak a többi gyerekkel nem akar barátkozni.Én itthon vagyok ugyis,tehát maradhatna velem.De,egyszer ugyis menie kell majd.Segítsetek.2014. nov. 26. 15:43
11/12 anonim válasza:
En is azt tanácsoltam volna, hogy maradjon csak délig. A lanyom ovijaban is van egy kislány, nehezen illeszkedik be, pedig mar nagycsoportos es még mindig. O is csak délig van, ennyi elég neki. Amúgy érdekes, mert nálunk annak örülnek ha mindenki elviszi ebéd utan a gyereket, pénteken pl alig alszik ott egy-két gyerek.
12/12 anonim válasza:
4 évesen már muszály pláne ha ilyen rosszul bírja a közöséget, jövöre már kötelező, 2 év múlva 8 tól délután négyig bírni kell, most kell socializálodni mert ha suliban kapja ezt a sokot biztos minden szempontból lemarad
belegondolunk betegségek szünetek kevés idő jut a dologra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!