Mit szóltok ahhoz bizonyos óvodákban a kisfiúkat az ülve pisilésre szoktatják?
Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 14:41
51/55 anonim válasza:
azt hogy,akkor kislányokat szoktassák az állva pisilésre.
az indok érdekelne.
52/55 anonim válasza:
célozni tanitsák meg.ha én képes vagyok bele találni akkor más is,és ha képes vagyok feltörölni,akkor más is.(nem mintha szükség volna rá,mert tudok célozni)
53/55 anonim válasza:
Akinek fütyije van, annál kiindulási pont az állva pisilés. Ha valaki ülve pisilésre (vagy szoknyahordásra) akarja nevelni a fiát, tegye meg, de ne az óvoda szoktassa rá.
54/55 anonim válasza:
A ti férjetek helikopterezik vele, miközben pisil?
Csak mert az enyém képes célozni, sőt, érthetetlen módon az alatt a 19 év alatt, amíg a családi házban éltem, sem találkoztam fröcskölős problémával. Érdekes, apum és az öcsém mindig meg tudták oldani, hogy beletaláljanak. Vagy nálatok az ülőke alatt egyből a belső rész van? Mert csak így tudom elképzelni.
55/55 anonim válasza:
Férjem ülve szokott pisilni. :)
3fiunk van, és ők is. Az egyik most kezdte a sulit, de én sose kérdeztem meg tőle, hogy az oviban állva vagy ülve pisil-e?
A másik most ovis, hát megkérdezem majd tőle, hogy hogy "kell" pisilni az oviban.
Egyébként nem mindegy? Pisiljenek úgy, ahogy jólesik nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!