Mit szóltok ahhoz bizonyos óvodákban a kisfiúkat az ülve pisilésre szoktatják?
Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 14:41
11/55 anonim válasza:
Az én férjem is le szokott ülni néha, néha meg nem. Mert nekik 2féle lehetőségük is van. Tök mindegy, nem? Miért akadtál fent ezen, kérdező? Miért fontos állva?
12/55 anonim válasza:
Hát elég szomorú, ha a szülője még nem tanította meg. Egy óvodás korú gyereknek már rég a wc-be kéne pisilnie.
13/55 anonim válasza:
A lányokat pedig meg lehet tanítani állva pisilni.
14/55 anonim válasza:
12-nek: de ha mégsem, akkor az tajgetosz pozitív????
Baj, ha nem állva pisil? Legalább tuti nem megy mellé.
15/55 anonim válasza:
Nekem a férjem is ülve pisil. Nincs is körbefröcskölve a WC.
16/55 anonim válasza:
Hát tudtommal óvodai felvételhez követelmény, hogy a gyerek szobatiszta legyen. Ahhoz meg kell, hogy a gyerek tudja, hogy nem a sarokba piszkítunk, meg nem is a pelenkába.
17/55 anonim válasza:
73%-os válaszoló, neked komoly szövegértési problémáid vannak! hogy jön az állva-ülve pisiléshez a szobatisztaság???
képzeld, azért kérdezi a kérdező, mert a legtöbb oviban a fiúknak állva kell pisilniük. nálunk is van külön fiú wc amin nincs ülőke, így nem is tudnak ráülni. ráadásul egyszerre 3 fiút küldenek be, csatáznak a pisijükkel...
nekem ez is furcsa... :)
18/55 A kérdező kommentje:
Azért egy fiú ne ülve pisiljen... még oviban sem!
2014. nov. 26. 15:17
19/55 anonim válasza:
Na igen, nekem sem szimpatikus, hogy oviban 2-3 fiú pisisugár-kardozást tart a wc-ben. Semmivel sem normálisabb dolog, mint normálisan ülve pisilni. Én támogatnám, hogy bent ülve pisiljen, sokkal normálisabb dolog. Nem lesz hátránya semmiben sem, ha csak ritkán pisil állva.
20/55 anonim válasza:
Kérdező, ez nem érv. Mi a problémád az ülve pisiléssel? Konkrétan. Mert az, hogy azért ne már, az nem érv. Mi baja lesz tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!