Mit szóltok ahhoz bizonyos óvodákban a kisfiúkat az ülve pisilésre szoktatják?
Sok WC tisztább, mint a naponta szétfogdosott, szétnyálazott plüssállatok és egyéb játékok az oviban, mert azokat nem hogy naponta, de havonta sem tisztogatják...
Úgyhogy most már tudom, hogy nem hogy nem hagyom, hogy a gyerekem pisiljen az oviban, hanem lehet ki is iratom, és csak otthon pisilhet, de otthon is csak állva és messziről.
Higiéniai okokból nem örülnék, ha ülve pisilne.
Korábbi válaszra reagálva, inkább takarítom a vécét és akkor nem bűzlik, inkább ez mint hogy a többi ember pisije, kakija, izzadsága bűzölögjön az én gyerekemen, csak hogy a te szavaiddal éljek.
Szegény lányok...már az oviban elkezdődik sanyarú sorsuk. Nekik nincs sok választásuk, rá kell ülniük arra a koszos óvodai WC-re...
Amúgy ha szólsz kedves kérdező, akkor vállalják, hogy csak a te fiadat állva pisiltetik? Mert ha nem, akkor a kérdés is teljesen felesleges.
Nem értem, ha leül a kisfiú, mégis milyen fertőzést tud összeszedni, amit a kislányok nem szednek össze?
Nem hallottam még, hogy anyukák hisztérikus tömege rongyolt volna az orvoshoz, mert az oviban elkaptak valamit a kislányok. Ha tömeges fertőzés lenne, amit vissza lehet vezetni az ovira, úgy rászállna az Ántsz, mint gyöngytyúk a takonyra!
Miért is jobb, hogy a kisfiúk a nagy pisi-csatában egymást is lepisilik, mert egyszerre háromnak is egy wc-hez kell állnia és hülyéskednie? Miért jobb, hogy egyik-másik lepisili a saját kezét, aztán elfelejt kezet mosni?
A férjem ülve pisil, a fiam hol így-hol úgy. Néha felteszi a fütyijét a peremre, úgy pisil. Persze, folyik szanaszét, lehet takarítani.
Ha nem tetszik, vidd át másik oviba, ahol le van papírozva, hogy a fiúk csak állva pisilhetnek.
Te szívesen takarítanád idegen gyerekek húgyfoltjait naponta többször? Vagy szívesen hámoznád ki minden pisilés után az összepisilt nadrágból, cipőből?
Igen, a takarítónő dolga a takarítás, de ettől nem kell szándékosan megnehezíteni a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!