Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Felelősségre vonhatók az...

Felelősségre vonhatók az óvónők, ha nem öltöztették át ünneplőből a gyermekemet?

Figyelt kérdés

Tegnap kötelező volt az ünneplő, de a kisfiamat nem öltöztették át, abban játszott délután. Pedig előre szóltam nekik. Más gyermekével is ugyan ez volt.

Koszos lett a ruhája, el is szakadt.

2014. nov. 25. 14:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%

most komolyan egy harisnya miatt hisztizel?

ne haragudj, de ezért ez már sok nekem is :)

hány éves a gyereked? lehet fázott a lába és azért maradt harisnyában vagy nem is vittél neki zokni...

nem gondolod, hogy egy harisnya miatt megrónak egy óvónőt!

2014. nov. 25. 16:58
 12/21 anonim ***** válasza:
86%
Irigylem a problémádat...
2014. nov. 25. 17:28
 13/21 anonim ***** válasza:
82%
Én nem csinálnék ügyet harisnyából. Főleg, hogy eszem ágába sem lenne egy kisfiúra fehér nylon harisnyát adni. Következő mi lesz?
2014. nov. 25. 21:20
 14/21 anonim válasza:
0%
Pedig ünnepségre szokta nylonharisnyát adni a fiúkra.
2014. nov. 25. 22:38
 15/21 anonim ***** válasza:
63%
és minden koszos vagy elszakadt ruhánál fel fogod jelenteni az ovit, vagy mi?
2014. nov. 26. 10:32
 16/21 anonim ***** válasza:
81%
Nemértem, azt mondod ,hogy ünneplőben volt, koszos lett elszakadt.. később kiderült,hogy csak a harisnya szakadt el, majd azt írod,hogy rövidnadrágban volt. Ünneplőruha gyanánt adtál rá rövidnadrágot harisnyával? mert ha rendes ünneplőnadrág volt rajta akkor pedig átöltöztettk miel rövidnadrág volt rajta délután, de lehet,hogy enm volt ott csere harisnya, vagy nem gondolták volna,hogy ez az "ünneplőharisnya"
2014. nov. 26. 12:05
 17/21 anonim ***** válasza:
88%
Fehér nejlonharisnyát fiúra??? Azért nem is kár,ha kiszakadt :D Ünneplőre nem sötét nadrág kéne?
2014. nov. 26. 13:19
 18/21 anonim ***** válasza:
Milyen felelősségre vonásra gondolsz? Persze jogosan élhetsz panasszal feléjük, de a felelősségre vonás picit túlzott lenne.
2014. dec. 2. 12:34
 19/21 anonim ***** válasza:
51%
Most olvasom, neljonharisnya kisfiúra... Medve anyám, ez a nem kicsit beteg dolog. De miért?!?! Nincsen egy sima nadrágja??
2014. dec. 2. 12:35
 20/21 anonim ***** válasza:
51%
Mintha olvastam volna már ezt a kérdést... Úgy látszik több anyukának is van ilyen hatalmas nagy problémája...
2014. dec. 2. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!