Vihetem holnap oviba gyermekemet, ha mára kicsit megfázott?
Mi ugyanígy jártunk :-(.
Múlt hét szerdán kezdődött a beszoktatás, pénteken már levittem az orvoshoz, mert köhög, tüsszög, az orra nem nagyon folyik. Megvizsgálta a drnő, és azt mondta, ez lesz valószínűleg sokáig, mehet oviba. Ha nem lázas, nem levert, vidd el és kérdezd meg az óvónőket, hogy mivel tartsd otthon.
Elég baj, hogy a náthás gyereket is beengedik az óvónők, hiszen a náthát is vírus okozza.
Nem véletlenül kapja el az egész csoport...
Ha megteheted, hogy otthon maradj vele, az a legjobb.
Az óvoda első éve ezzel jár, 1 hét ovi, 1 hét betegség, ez a normális.
Én épp ma mondtam a férjemnek hogy szerintem a fiamnak a tökéletes diagnózis: 100% ovodaundoritisz
Mi tavaly kezdtük az ovit 4 évesen. Az előtt szabályosan üldöztem a betegségeket, mert egyszerűen nem volt soha beteg.Bárki beteg volt mondtam hogy nyugodtan jöjjenek, hagy erősödjön az immunrendszere. 4 év alatt egyszer volt garat gyulladása.
Elkezdtük az ovit és rá két hétre beindult hogy állandóan köhög, kicsit folyik az orra.De az sem igazi orrfolyás, mert szívogatja szörcsög, de hiába fújja nem jön semmi, de még orr szívóval sem.Lázas soha nem volt.
Szombaton reggel kelt, nagyon nyűgösen, köhécselt esküszöm mellé feküdtem és éreztem hogy meleg.Gondoltam is magamba, hogy az szép, már beteg.Mondta hogy nem akar oviba menni.Amikor mondtam neki hogy szombat van nincs ovi.Kiugrott az ágyból, elmúlt a levertség, a köhögés.
Ma ahogy mondtam neki hogy holnap nem viheti az oviba az új játékát, megint elkezdett köhögni , meg szürcsögni az orra. :)
Úgyhogy én holnap szerintem az óvónővel reggel beszélek, hogy így mit mond vihetem-e.De sztem nemesz gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!