Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » A te ovisod reggelizik,...

A te ovisod reggelizik, mielőtt oviba mentek?

Figyelt kérdés
tudom hogy kéne, meg hogy nagyon fontos, de nyilván erőltetni se akarom. az utóbbi két napba, hogy 7.30körül kelt, nem kért enni, és mivel 9kor tízóraiznak az oviba, így talán nem akkora gond. de engem frusztrál a dolog. ha hajnalba viszem, nyilván csomagolok neki kaját, de inkább nem akarom tudni mennyit evett belőle, mert szörnyen rossz evő
2014. nov. 21. 09:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem reggeliznek otthon, mert amint beérnek a szia uán a második mondat az ülj le reggelizni.

7-kor kelünk, 8-ra az oviban vagyunk, azonnal reggeliznek. Tízórai nincs, max egy kis gyümölcsöt esznek délelőtt.

2014. nov. 21. 22:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Az ovibann reggelizik 8-kor. Itthon csak egy pohár kakaót adok neki, különben azt nem enné meg.

A fiam szintén, csak ő bölcsis. Onnan szóltak is, hogy ne adjak neki reggelit, mert bent nem akar enni.

2014. nov. 22. 12:46
 13/13 anonim ***** válasza:

a fiam csak tejet iszik ovi előtt itthon,két decit

nagyon ritkán kér enni

nem is bánom,mert akkor kilenckor nem enne az oviban

hét után keltem,nyolckor indulunk az oviba,kilenckor esznek

2014. nov. 25. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!