Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ha tehetnéd, elhoznád az...

Ha tehetnéd, elhoznád az oviból ebéd után a gyereked? Hogy jobb nekik, csak délelőtt ott lenni, vagy egész nap?

Figyelt kérdés
2014. nov. 12. 16:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

igen

ill. ha nem jön be nekik ottalvás, anyum elhozza őket, mert én dolgozok majd 3-ig (jövő tanévtől)

2014. nov. 14. 15:26
 12/19 anonim ***** válasza:
elhoznám a kisfiamat én is. De nem birom. Amúgy sem alszik már 4 éves kora óta, így neki pluszba rossz egy kicsit, hogy kb. 1,5 órán keresztül csendbe kell lenni. De szerencsés helyzetbe vagyunk, mert én is ott dolgozom, ahova kisfiam jár. Így ha 6-ra megyek, 14-kor őt is hozom haza. Ez egyik héten 2x, máaik héten heti 3x van.
2014. nov. 16. 19:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Én megtehetném, hogy elhozom sajnos, de bent alszik. Szeret délután még játszani a barátaival. Először fél négykor mentem érte, most már négykor mert nem hajlandó haza jönni. Mondjuk ő tavaly kezdte az ovit. Első fél évbe ebéd után mentem érte, aztán melo miatt bent aludt. Akkor nem szeretett bent lenni.
2014. nov. 19. 15:16
 14/19 anonim ***** válasza:
60%

Ha tehetném, hazahoznám ebéd után őket.

Fél éve dolgozom, azóta alszanak bent, előtte mindig elhoztam őket.

És nem is értem, hogy a kistesóval otthon ülő anyukák miért este 5-re mennek a gyerekért (látom és tapasztalom)

2014. nov. 20. 22:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Én mindig csak délig voltam, mivel anyukám otthon volt a kisebb testvéremmel, így soha nem is aludtam ott. Szerintem így teljsen jó volt otthon eljátszottunk ketten.
2014. nov. 29. 17:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Engem is mindig elhoztak ebéd után, és én nagyon imádtam, hogy nem kellett bent maradnom, mert sose tudtam elaludni délután :)
2014. dec. 2. 13:53
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem hoznám el, mivel szeret bent lenni. Nekem az összes gyerekes barátom vidéki vagy iskolás a gyerek, így Bp-n nincs kikkel összejárni hétköznap. Úgyhogy ő nagyon szeret bent játszani a barátaival. Egyszer mentem érte 1 órával korábban (1 hét betegség után, gondoltam örülni fog, mivel nehezen ment újra oviba), és akkor majdnem sírt, hogy ő még játszani akar.

De jelenleg nem is tudnám megtenni, mivel a párom munkahelyéhez közeli oviba jár, és az a lakásunktól kb 1,5 óra út tömegközlekedéssel, 3 átszállással.

2014. dec. 5. 01:33
 18/19 anonim ***** válasza:
A szabad játéktevékenység az ovis gyerek feladata! Én nem hoznám haza ebéd után,kimarad a közösségből.
2014. dec. 15. 04:22
 19/19 Zsöff85 ***** válasza:
14-es azért, mert a gyerek szeret még du az oviban játszani a barátaival. A játszótéren más, ott inkább rám van kattanva. Nekem abból 1.5 óra elég is. Nem kell itélkezni.
2018. szept. 24. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!