Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Nem lesz a gyereknek rossz ha...

Nem lesz a gyereknek rossz ha nem kérem a fotózást?

Figyelt kérdés
Lassan már 2-3havonta járnak a csoportba fotózni. Szerintem tök felesleges,mert ennyi idő a alatt nem sok mindent változik a gyerek és anyagilag sem kevés mivel egy fénykép 400ft körül mozog.

2014. nov. 6. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk lefényképezni lefényképezik a gyereket, utána kérdezik csak meg, hogy kell-e. Erre meg simán lehet nemet mondani.
2014. nov. 6. 15:25
 2/6 A kérdező kommentje:

Nálunk is lehet ilyet,de akkor már úgy is megveszem. Nagy lehúzásnak tartom ezt!

Nincs bajom ha fényképeznek,csak ne ilyen sűrűn.....

2014. nov. 6. 15:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kevésbé kellemetlen, ha nem kéred a képet, amikor már kész van, mint mondjuk azt mondani a gyereknek, hogy "te állj félre, téged ma nem fotóznak".

Ha valóban ilyen sűrűn van a fotózás, akkor egy szülőin érdemes lenne megemlíteni, hátha más szülőnek sem tetszik.

2014. nov. 6. 17:05
 4/6 anonim ***** válasza:
nem venném meg a helyedben. Eljönnek, lefotózzák, aztán egyszerűen nem kéred. Ez miért nem megoldás?
2014. nov. 6. 17:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell beszélni a szülőin. Az, hogy elvégezteted a munkát és utána nem kéred nem megoldás, ráadásul kib@5zás a fotóssal szemben. Üljetek le a szülőkkel, az óvónőkkel és beszéljétek meg, hogy mi az az intervallum ami mindenkinek megfelel és ezt kommunikáljátok a fotós felé.
2014. nov. 6. 17:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk évente egyszer fotóznak, de akkor sem szoktam megvenni az egyéni képeket. Megkapom az indexfotót, bőven elég nekem az. Nem szeretem ezt az óvodai fotózást, nem tetszenek ezek a giccses hátterek meg gagyi kiegészítők, amiket a gyerekre aggatnak.

Csak azért küldöm ezeken a napokon is oviba a gyereket, mert a csoportképet a sok gyerekkel és óvónénikkel viszont szeretem.

2014. nov. 8. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!