Milyen "betegséggel" lehet oviba vinni a gyerekeket? Van erre valami íratlan szabály?
Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy száraz köhögéssel igen, hurutossal már nem? Vagy szárazzal sem? Hazaküldik azt a gyereket akit így visznek b?2014. okt. 7. 14:48
11/12 anonim válasza:
Én szeretném ha hazaküldenék...kislányom hazahozott "valamit" amitől neki középfül + arcüreggyuszi, apának hörghurut, nekem atipusos tüdőgyuszi, mamának tüdőgyuszi...a kicsi most kezdett el köhögni...
Hát köszönöm mindenkinek aki betegen beviszi a porontyát a többi közé. kb. másfél hónapja beteg a család, 5-7 nap eltéréssel dőlt ki mindenki. Persze megértem én, hogy mindenki félti a munkahelyét, de könyörgöm a gyerekét nem?? A kedvencem meg amikor a nagyszülő hozza reggel a bokából szortyogósan köhögő gyereket. Persze, tudom bizt ő is dolgozik, a többiek meg forduljanak fel.
12/12 A kérdező kommentje:
Nemrég voltunk 18 hónapos oltáson. A fiam éppen köhögött. Dokinéni megvizsgálta, mert ugye beteg gyerek nem oltható. Azt mondta semmi baja, csak az orrváladék visszafolyik a torkára, azért köhög. Egyébként csúnya hurutos köhögésnek hallatszik. Szóval lehet valaki betegnek hallja a másik gyereket, közben meg nem is beteg.
2014. nov. 12. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!