Mit kell vinni első beszokatási napra?
Figyelt kérdés
Kislanyom 15.-én kezdi az ovit. Mit kell vinni? Összes cokimokit? ? Köszönöm#Ovikezdére
2014. szept. 5. 17:12
1/7 anonim válasza:
Mivel csak 1-2 órát lesz ott, csak váltó cipő kell.
2/7 anonim válasza:
Ahogy olvastam itt a neten,ovi válogatja.Kérdezd meg ott!
A Beszoktatásra valószínű,hogy csak váltócipő kell.De vigyél váltó ruhát is,meg fogkefét mert nálunk mosnak fogat az oviba is!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Megkérdezem az oviba.Nálunk fogkefe nem kell,meg szinte semmit nem kell vinni.csak Váltó ruhát.meg egy ivópoharat.Többit az óviban adják.
2014. szept. 5. 18:17
4/7 anonim válasza:
a kicsilányommal mindent vittünk és ott maradt ebéd utánig
nem sírt nem hisztizett szal másnap már haza is mentem ...
1 hónapig ebéd után vittem haza majd rendesen 1/2 4 kor
juniusig
majd a nyári szünet jött ovi sehol
most jár egy hete és még mindig nincs baj vele
nya jó de ez extra esett h kvázi nem kell beszoktatni a gyereket :-)
6/7 anonim válasza:
Szerintem is vigyél mindent (váltóruha, váltócipő, oviszsák), hogy szokja már az első naptól, hogy ő ovis, neki is megvan a saját kis szekrénye, polca, akármije.
7/7 anonim válasza:
Lányom elvileg holnap kezdi. Egyenlőre ovizsákot, benti ruhát és tartalék ruhát viszek, váltócipőt, rajzmappát, papírzsebkendőt.
fogkefe, fogkrém, pizsama, kispárna is kell majd, de ezek egy részét kedden du szerezzük be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!