Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvodai kirándulásra ha nem...

Óvodai kirándulásra ha nem megy a gyerek, akkor nem vihetem oviba sem?

Figyelt kérdés

Azt mondták, hogy aki nem tud menni az ovis délelőtti kirándulásra, az ne is vigye aznap a gyerekét, oldja meg a felügyeletét máshogy. Mert az óvónő gyereket nem hagy ott az oviban másik csoportban úgy, hogy a többit viszi kirándulni.

Na de ha valaki nem akarja vagy nem tudja befizetni a gyerekét, és dolgozik, az mit csináljon? Vegyen ki egy nap szabadságot, mert az oviban másik csoportban nem maradhat a gyereke???

Bocs, de kiakadtam.

2014. szept. 24. 23:46
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
78%
hova valósiak vagytok, és mennyi az a kirándulás?
2014. szept. 25. 09:25
 12/32 anonim ***** válasza:
97%

10: ez mondjuk nem ilyen egyszerű. Nálunk is több szerény körülmények között élő család van. Nem hoznak soha gyümölcsöt, tisztasági csomagot, csoportpénzt (ebből kapják a mikuláscsomagot, ebből veszik az alapanyagot a közös sütéshez, a ceruzát, zsírkrétát stb), semmit. Teljesen természetes nekik, hogy ezeket mi fizetjük az ő gyerekeiknek is, mert mi "gazdagok" vagyunk, megtehetjük. Pár havonta egy 100 ft-os zsepi vagy fél kg alma beleférhetne, de ezt sem teszik meg.

Szóval mi nem dobjuk össze.

2014. szept. 25. 09:29
 13/32 anonim ***** válasza:
94%
Ilyen esen sem dobnám össze.
2014. szept. 25. 10:05
 14/32 anonim ***** válasza:
73%
Nekem ilyenkor inkább azzal van bajom, hogy szegény gyerek hogy érezheti magát hogy mindenki megy, ő meg nem. Lehet verni az asztalt hogy szemét az óvónő, de ez nagyobb probléma. Szerintem.
2014. szept. 25. 10:10
 15/32 anonim ***** válasza:
22%
Ezert kellene minden programot szavazassal eldonteni: hacsak egy szulo is nemmel szavaz, akkor nem mennek sehova. Vagy a maradek, ha annyira menni akar, akkor osszedobja. Hivatalosan semmi fizetos programra nem kotelezhetnek a gyereket, csoportpenzt se kerhetnenek se tisztasagi csomagot.
2014. szept. 25. 10:12
 16/32 anonim ***** válasza:
71%
Némelyik szülőnek nálunk sincs semmire pénze, de cigi lóg apuka, anyuka szájában is...Mindenki félre tudna tenni ilyenre pénzt!
2014. szept. 25. 10:15
 17/32 anonim ***** válasza:
7%
Nezd utolso, lehet az az egyetlen orom vagy a feszultseg oldo az eleteben. Ne itelj ilyen gyorsan. Mellesleg fel lehet noni anelkul, hogy ovodaskent szinhazba/kirandulni menjen a gyerek. Plane, ha mar a szulei is igy notek fel - nincs ami hianyozzon nekik.
2014. szept. 25. 10:17
 18/32 anonim ***** válasza:
97%
Oldja a feszültségét mással! Ne a gyerekeit büntesse azzal, hogy soha semmit nem kaphatnak, mert nekik fontosabb a cigi... ráadásul anyuka 7 hónapos terhes, undorító! Inkább színház a gyerekemnek, mint nekem cigi. A férjem is le tudta tenni.
2014. szept. 25. 10:21
 19/32 anonim ***** válasza:
1%

Szuper, hogy a ferjednek megy. Masnak nem biztos, hogy sikerul. Valoban nem a legjobb otlet terhesen dohanyozni, dehat az o elete, neked, nekem, a tobbieknek nincs jogunk beleszolni. Elitelni se.

Nekem is a gyerek volt az elso, volt olyan, hogy konkretan en inkanbb nem ettem, hogy neki jusson valami extra programra, de van, aki nem akar vagy nem tud ilyen aldozatot hozni.

2014. szept. 25. 10:24
 20/32 anonim ***** válasza:
26%
17., ne osztd már be te se mások pénzét ha lehet! Ne fizesd ki helyettük a programot, de ezen felül közöd nincs hozzá ki mire költ.
2014. szept. 25. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!