A ti ovitokban van korcsolya vagy úszásoktatás? Nektek jár a gyerek? Nem túl veszélyes?
nálunk úszás nagycsoportban lesz. magán úton járatom, nem veszélyes, hamar megtanult úszni, már csak a technikán csiszolnak és a távot növelik.
korizás nincs, attól biztos tartanék kicsit :)
választható sport nálunk a judo, terem torna, tánc, kötelező a néptánc
Off: Annyira irigylem az olyan ovikat, ahol van lehetőség ilyenekre...nálunk SEMMI nincs :( Konkrétan sehova nem mennek, még csak kirándulni sem voltak egyszer sem...pedig már ez a 3. évünk az oviban :( max. sétálnak egyet a faluban nagy ritkán...
Magán úton járunk úszni, lovagolni és táncolni. Az angolról sajna le kellett mondanunk, m olyan időpontban van, ami nekünk nem jó.
Szerintem sem veszélyesebb a korcsolyázás semelyik másik sportnál - az én lányom imád görkorizni (szerintem a jégkorit is szeretni fogja) :)
Utolsó vagyok: én nem tartom jó dolognak leterhelni a gyerekeket már ovis korban. Ezt a hármat is sokallom, ahova járunk, de nem én akarom, nem erőltetem.
Amúgy is egyéni, h ki mennyit bír. Ha látnám a gyermekemen, h fáradt, nem vinném (mivel magán úton járunk, mindenhova én viszem). Most legyen még gyerek, játsszon, m aztán az iskola már sokkal kötöttebb és fárasztóbb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!