Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » A ti ovitokban van korcsolya...

A ti ovitokban van korcsolya vagy úszásoktatás? Nektek jár a gyerek? Nem túl veszélyes?

Figyelt kérdés
2014. szept. 21. 15:56
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ti szükségét látjátok ilyen kis korban ezeknek a különóráknak?
2014. szept. 21. 16:02
 2/15 anonim ***** válasza:
Fiam most lett ovis. Van úszás, karate, szertorna és angol. A torna kivételével a többi már bölcsiben is volt. Ezeket az intézmény intézi ők viszik a gyerekeket. Korizást épp ma kezdi, azt magán úton.
2014. szept. 21. 16:18
 3/15 anonim ***** válasza:
Nálunk van, hittan, tánc (kétféle),úszás. Úszásra jár a fiam.
2014. szept. 21. 16:32
 4/15 anonim ***** válasza:

nálunk úszás nagycsoportban lesz. magán úton járatom, nem veszélyes, hamar megtanult úszni, már csak a technikán csiszolnak és a távot növelik.

korizás nincs, attól biztos tartanék kicsit :)

választható sport nálunk a judo, terem torna, tánc, kötelező a néptánc

2014. szept. 21. 17:14
 5/15 A kérdező kommentje:
A korcsolyától tartok én is, akkor arra nem járatnátok a gyereket?
2014. szept. 21. 19:19
 6/15 anonim ***** válasza:
Mint írtam épp ma voltam a fiam első korcsoly órája. Semmi, de semmi veszélyes nincs benne, miért lenne. A koricipő tartja a bokáját a sisak védi a fejét. Imádta a fiam.
2014. szept. 21. 23:31
 7/15 anonim ***** válasza:
van korcsolya ,uszás is ,uszásra betelt a hely nagycsoportosokal,korizást még meglátom ,egyelőre tartást javito tornára jár majd .
2014. szept. 22. 05:48
 8/15 anonim ***** válasza:

Off: Annyira irigylem az olyan ovikat, ahol van lehetőség ilyenekre...nálunk SEMMI nincs :( Konkrétan sehova nem mennek, még csak kirándulni sem voltak egyszer sem...pedig már ez a 3. évünk az oviban :( max. sétálnak egyet a faluban nagy ritkán...

Magán úton járunk úszni, lovagolni és táncolni. Az angolról sajna le kellett mondanunk, m olyan időpontban van, ami nekünk nem jó.

Szerintem sem veszélyesebb a korcsolyázás semelyik másik sportnál - az én lányom imád görkorizni (szerintem a jégkorit is szeretni fogja) :)

2014. szept. 22. 08:26
 9/15 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok: én nem tartom jó dolognak leterhelni a gyerekeket már ovis korban. Ezt a hármat is sokallom, ahova járunk, de nem én akarom, nem erőltetem.

Amúgy is egyéni, h ki mennyit bír. Ha látnám a gyermekemen, h fáradt, nem vinném (mivel magán úton járunk, mindenhova én viszem). Most legyen még gyerek, játsszon, m aztán az iskola már sokkal kötöttebb és fárasztóbb lesz :)

2014. szept. 22. 08:30
 10/15 A kérdező kommentje:
Sisakot nem viselnek a gyerekek kori oktatáson! Szóval elég jól beverhetik a fejüket. Nálunk a környékbeli iskolákban kötelező lesz a korcsolyaoktatásra járni,ezért nem tudom,hogy hasznos-e ilyen kis korban beiratni,ha iskolával úgy is kell majd járni.
2014. szept. 22. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!