Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ha az édesanya megtiltja,...

Ha az édesanya megtiltja, hogy az apa elvigye a gyereket az óvodából és ne adj isten nem tud értük menni, akkor sem adhatják oda jogilag a gyereket az apának?

Figyelt kérdés

Volt feleségem csupán rosszindulatból megtiltotta, hogy a gyerekeket kiadják nekem az oviból, miután elköltöztek otthonról. Hivatalos tiltó végzés természetesen nincs.

(Előtte sokszor mentem értük)

Nem tippeket, hanem tapasztalaton alapuló választ várok.

Továbbá ne boncolgassuk, hogy miért tette ezt, hisz megírtam.

Köszönöm.

2014. szept. 19. 13:29
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. szept. 22. 09:09
 22/23 anonim ***** válasza:
Nálunk is elmondták, hogy csak bírósági tiltó határozat bemutatása esetén nem adják ki apukának, egyébként KÖTELESEK odaadni neki is.
2014. szept. 22. 11:18
 23/23 anonim válasza:
Nem mai poszt de hátha valaki tud választ adni. Adott egy felnőtt lassan 30éves nő és férfi egy gyermekkel. Külön élnek az anya nem folgozik 3éves lesz a kicsi a férfi dolgozik vasas szakmában. Hazaérve a férfi nem találja a nőt mert az másik városba ment haza egy szobába az anyjáékhoz gyerekestől.. hetek, napok telnek el majd hazatér... egy hónap eltelik megint talál valamit amiért éppen hazakell menjen és megint elmegy a gyerekkel megint napokra.. szóval bírtokolja magának és a szüleinek a gyereket.. Van gyámhivatali vallomása mikor 17évesen kidobták otthonról had ne mondjam írjam le mit vallot az apjáról!! Szóval a kérdés nincs még elhagyás de már ezek miatt nagyon forrja.. gyermek elhelyezés sincs.. ha én fogom elmegyek a gyerekemér és hazahozom magamhoz ahol élek nem szülővel külön háztartásban 2 szoba külön fürdő konyha stb ami a párom szüleinél nincs meg mert egy előter egy szoba egy konyha amiben egy zuhanykabint raktak.. nem is ez a lényeg hanem az hogy ha fogom elmegyek hazahozom mert az én gyermekem is s mivel havonta viszi az anya el így alig vagyok vele megtehetem hogy elvhozom és akkor velem van nem mindig az anyjával távol az apátol?!
2019. ápr. 28. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!