Anyukák, melyik esőkabát praktikusabb:a polárbéléses vagy a sima, béleletlen? Ti milyet vettetek az oviba?
Figyelt kérdés
Ikres vagyok, szóval meg kell gondolnom, mire mennyit adok ki. Melyiket ajánljátok?2014. szept. 17. 07:11
1/7 anonim válasza:
Nekünk csak sima van, megfelel.
2/7 anonim válasza:
Enyémnek mindig van őszi-tavaszi vízhatlan/polárbéléses kabátja, meg egy sima átlátszó olcsó esőkabátja (felhajtott ujjal több évig elég nagy méretben), amit nyáron is hordhat akár biciklizéshez. (Oviban nem hiszem, hogy esőben kiviszik őket.)
3/7 anonim válasza:
Attól függ :) Egy polárbéléses széldzseki már szinte egy átmeneti kabátnak felel meg. Én azért nem szeretem, nem is használtuk (pedig többször vettem már sajnos), mert túl meleg voltz adott időhöz, nekem jobban bejött a kardigán +széldzseki variáció, jobban is lehetett kombinálni időjárástól függően.
4/7 anonim válasza:
Nekünk sima bélés nélküli,olcsó esőkabátunk van.Pont,ahogy a második válaszoló írta,még a méret is nagy egy kicsit,de felhajtott ujal tökéletes.Alá meg a hőmérséklettől függően lehet öltöztetni a gyereket.
5/7 anonim válasza:
A lehető legvékonyabbat javaslom, megmondom miért: magával fogja vinni ovis kirándulásokra, feltetőleg a családi kirándulásokon meg ti fogjátok cipelni, nem mindegy, hogy mennyi helyet foglal és mekkora a súlya. Ha fázik, akkor van pulóver, kabát. Az esőkabát arra való, hogy szárazon tartson.
6/7 anonim válasza:
Polár béléses kabit kapott, ami tul.képpen tényleg lehet átmeneti kabát is. Sima műanyagot mi soha nem használtunk. Van egy vékonyabb őszi kabija is, esőben nem azt adom rá. Én mindig gyűlöltem ezeket a műanyag vackokat, ráesik az eső aztán hideg, mint a jég.
7/7 aHermann válasza:
Szia!
Nekünk nincs külön ovis kabát, amibe megy, az jó az oviban is.
A Tescoban vettünk neki F&F-es vékony béléses vízhatlan kapucnis kabátot. Nagyon szeretjük. Még sosem ázott át (felhőszakadásban is tesztelve volt), jó az anyaga, a vékony bélés miatt 20 fok körüli időben ideális pólóra. Ha hűvösebb van, akkor hosszú ujjú pólót/pulcsit adok rá. Inkább rétegesen öltöztetem, minthogy beleizzadjon a vastagba, levegye, és meg is fázzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!