Mindennap Idegen hajgumi? Titeket zavarna?
Kislányom most kezdte az ovit. Tegnap idegen csat és idegen hajgumi volt a hajában.Nem tudom övé hova lett.
Ma reggel 2 csat és egy hajgumi volt a hajában, mikor mentem érte, akkor az egyik csat a hajában az övé volt, a másik meg idegen, amit ott ki is vettem a hajából, de a hajgumi sem az övé volt.
Mindig normális hajgumit veszek neki, ami nem nyúlik meg.( [link] Erre ma is és tegnap is olyan hajgumi volt a hajában, ami pár használat után úgy kinyúlik, hogy nem lehet használni.( [link]
Ti szólnátok? Én úgy gondolom, hogy , ahogy nem veszem fel más bugyiját, úgy nem használom más hajgumiját sem. Ki tudja kinek a hajában volt előtte.
Nem azt várom el hogy felismerje.
Hanem pl nem értem, hogy miért nem engedik neki kivinni a polcára?
Mellékesen péntekre a fésűje is eltünt.
Szóltam, hogy zavar, hogy masik gyerek hajgumija van a hajában. Aztán mikor öltözünk, akkor hallom, hogy a masik anyuka is mondja, hogy Gizi néni, ez nem a kislányom hajcsatja ami a hajában van.
Jah csak hogy értsd, nem egyszerre van 40 gumi a hajában.
Engem is zavar, amikor más gumival adják ki a kislányomat. Részben azért, mert az oviba állandóan gond a tetű, másrész vékony szálú haja van és nem mindegyik gumi jó a hajába, nem győzök Ennyi gumit venni.
Látom, hogy régi a kérdés. Van változás az oviba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!