Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mindennap Idegen hajgumi?...

Mindennap Idegen hajgumi? Titeket zavarna?

Figyelt kérdés

Kislányom most kezdte az ovit. Tegnap idegen csat és idegen hajgumi volt a hajában.Nem tudom övé hova lett.

Ma reggel 2 csat és egy hajgumi volt a hajában, mikor mentem érte, akkor az egyik csat a hajában az övé volt, a másik meg idegen, amit ott ki is vettem a hajából, de a hajgumi sem az övé volt.

Mindig normális hajgumit veszek neki, ami nem nyúlik meg.( [link] Erre ma is és tegnap is olyan hajgumi volt a hajában, ami pár használat után úgy kinyúlik, hogy nem lehet használni.( [link]

Ti szólnátok? Én úgy gondolom, hogy , ahogy nem veszem fel más bugyiját, úgy nem használom más hajgumiját sem. Ki tudja kinek a hajában volt előtte.

2014. szept. 16. 20:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
72%
Hát ez azért elég érdekes,én megértelek,és én szólnék a helyedbe.Nekem 2 lányom van,nekik nem szokták kivenni alváskor a gumit a hajukból.Én biztos,hogy kiakadnék,ha más hajgumiját tennék a hajukba.Én is mindig normális hajgumikat szoktam nekik venni,ami nem nyúlik ki,meg nem csúszkál ki a hajukból és elég nehéz olyat találni.A másik meg az,hogy ne tegyék már más gyerek hajgumiját az ő hajukba...én szólnék a helyedbe,hogy ne vegyék ki inkább alváskor a hajából a csattot, gumit,mert nem szeretnéd,ha máséval összecserélgetnék állandóan.
2014. szept. 18. 18:53
 22/24 anonim ***** válasza:
34%
de mástól elvárod hogy felismerje , végül is csak a te lányodra vigyáz biztos x*40 hajgumi jó kis memória játék
2014. szept. 18. 22:19
 23/24 A kérdező kommentje:

Nem azt várom el hogy felismerje.

Hanem pl nem értem, hogy miért nem engedik neki kivinni a polcára?

Mellékesen péntekre a fésűje is eltünt.

Szóltam, hogy zavar, hogy masik gyerek hajgumija van a hajában. Aztán mikor öltözünk, akkor hallom, hogy a masik anyuka is mondja, hogy Gizi néni, ez nem a kislányom hajcsatja ami a hajában van.

Jah csak hogy értsd, nem egyszerre van 40 gumi a hajában.

2014. szept. 18. 23:28
 24/24 anonim ***** válasza:
85%

Engem is zavar, amikor más gumival adják ki a kislányomat. Részben azért, mert az oviba állandóan gond a tetű, másrész vékony szálú haja van és nem mindegyik gumi jó a hajába, nem győzök Ennyi gumit venni.

Látom, hogy régi a kérdés. Van változás az oviba?

2015. jan. 27. 06:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!