Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mindennap Idegen hajgumi?...

Mindennap Idegen hajgumi? Titeket zavarna?

Figyelt kérdés

Kislányom most kezdte az ovit. Tegnap idegen csat és idegen hajgumi volt a hajában.Nem tudom övé hova lett.

Ma reggel 2 csat és egy hajgumi volt a hajában, mikor mentem érte, akkor az egyik csat a hajában az övé volt, a másik meg idegen, amit ott ki is vettem a hajából, de a hajgumi sem az övé volt.

Mindig normális hajgumit veszek neki, ami nem nyúlik meg.( [link] Erre ma is és tegnap is olyan hajgumi volt a hajában, ami pár használat után úgy kinyúlik, hogy nem lehet használni.( [link]

Ti szólnátok? Én úgy gondolom, hogy , ahogy nem veszem fel más bugyiját, úgy nem használom más hajgumiját sem. Ki tudja kinek a hajában volt előtte.

2014. szept. 16. 20:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, zavarna. Gondolom, azért veszed a gyerekednek, mert azt a tiéd hajában szeretnéd látni, nem máséban...
2014. szept. 17. 07:28
 12/24 anonim ***** válasza:
73%

A mi ovinkban is kiveszik a lányok hajából a gumikat, csatokat elalvás előtt, és egy kosárkába gyűjtik az összeset, mégsem volt soha, hogy a lányom nem a saját hajgumiját hordta. Reggelente ő választja ki, hogy mit tegyünk a hajába, és meg is jegyzi, milyen volt, felkelés után pedig kiválasztja a kosárból az övéit, úgy megy az ovónénihez, hogy gumizza be a haját. Olyan volt, hogy a nagy sietségbe kiengedett hajjal vittem, ilyenkor óvónéni kedvesen, a közös fodrászos dolgokból csinált neki frizurát.

Az óvodában nem szólnék a helyedben, de a kislányommal megbeszélném, hogy a saját hajgumiját tetesse bele a hajába.

2014. szept. 17. 08:02
 13/24 anonim ***** válasza:
66%
Az óvónőtől nem lehet elvárni, hogy számon tartsa a gyerekek hajgumiját, alvókáját és egyéb ingóságait. Olyan hajgumit tegyél a hajába, amit nem sajnálsz, vagypedig tanítsd meg, hogy alvásidő előtt tegye ki a saját polcára a saját hajgumiját. Vagy valahogy tedd bele a jelét. Az óvónő nem hajgumimenedzser.
2014. szept. 17. 10:37
 14/24 anonim ***** válasza:
88%

nem lehet a saját fakkjába tenni a gumikat alvás elött?

én úgy csináltam,hogy amikor kivettem a lányok hajából,akkor vagy a saját székére tettük(ha van jeles széke)-vagy a fésűjére tettem rá.

2014. szept. 17. 10:57
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
lányomnak is mindig a saját gumija van a hajába .még alvás után is ,volt hogy abba aludt délután az óviban.kislányodnak mond hogy mindig a saját gumiját vegye ki a tartobol,vagy az óvonéninek mondja meg melyik az ővé.
2014. szept. 18. 05:43
 16/24 anonim ***** válasza:
79%
Azért én sem örülnék, ha idegen hajgumit tennének kislányom hajába... ő is most kezdte az ovit, hosszú haja van, mindig készítünk reggel frizurát( ő nagyon szereti) , és alváshoz kiveszik ugyan, de mindig a saját kis gumiját-csatját teszik bele vissza... igaz, nálunk 17 fiú, és 7 lány van, abból is van rövid hajú... én úgy gondolom nem akkora kérés, hogy a sajátját kapja vissza, hisz oda teszik az ágya mellé, vagy a kis fésűhöz... az én kislányom például számon tarja, hogy kitől kapta a kis csatot, biztosan rosszul esne neki, ha más hajába tennék, bár szóvá is tenné szerintem, hogy az az övé... épp tegnap mosolyogtam, hogy még a kis szilikon gumit is kitették a szekrényéhez :)
2014. szept. 18. 09:41
 17/24 A kérdező kommentje:

Nálunk 5 kislány van, abból 3 rövid hajú

Szóval csak 2 kislánynak vam hajgumi a hajában.

2014. szept. 18. 13:15
 18/24 anonim ***** válasza:
26%
Összesen kettő kislány biztos meg tudja tanulni kiválasztani a kettő darab hajgumi közül a sajátját, vagy az anyukák meg tudják oldani, hogy időnként visszacserélik egymás közt azokat a gumikat, ha annyira fontos.
2014. szept. 18. 14:41
 19/24 A kérdező kommentje:

a lányomnak van kb 40 hajgumija.

Azt azért nem várhatom el, hogy mind a negyvenet felismerje.

Nem az a lényeg, hogy visszakerül-e vagy sem, hanem az, hogy undorodom más hajgumijától.

2014. szept. 18. 15:46
 20/24 anonim ***** válasza:
70%
akkor reggel megmutatod neki, hogy nézz ide Gizike, ma a cicás hajgumit kapod, délután ezt rakasd vissza
2014. szept. 18. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!