Mindennap Idegen hajgumi? Titeket zavarna?
Kislányom most kezdte az ovit. Tegnap idegen csat és idegen hajgumi volt a hajában.Nem tudom övé hova lett.
Ma reggel 2 csat és egy hajgumi volt a hajában, mikor mentem érte, akkor az egyik csat a hajában az övé volt, a másik meg idegen, amit ott ki is vettem a hajából, de a hajgumi sem az övé volt.
Mindig normális hajgumit veszek neki, ami nem nyúlik meg.( [link] Erre ma is és tegnap is olyan hajgumi volt a hajában, ami pár használat után úgy kinyúlik, hogy nem lehet használni.( [link]
Ti szólnátok? Én úgy gondolom, hogy , ahogy nem veszem fel más bugyiját, úgy nem használom más hajgumiját sem. Ki tudja kinek a hajában volt előtte.
A mi ovinkban is kiveszik a lányok hajából a gumikat, csatokat elalvás előtt, és egy kosárkába gyűjtik az összeset, mégsem volt soha, hogy a lányom nem a saját hajgumiját hordta. Reggelente ő választja ki, hogy mit tegyünk a hajába, és meg is jegyzi, milyen volt, felkelés után pedig kiválasztja a kosárból az övéit, úgy megy az ovónénihez, hogy gumizza be a haját. Olyan volt, hogy a nagy sietségbe kiengedett hajjal vittem, ilyenkor óvónéni kedvesen, a közös fodrászos dolgokból csinált neki frizurát.
Az óvodában nem szólnék a helyedben, de a kislányommal megbeszélném, hogy a saját hajgumiját tetesse bele a hajába.
nem lehet a saját fakkjába tenni a gumikat alvás elött?
én úgy csináltam,hogy amikor kivettem a lányok hajából,akkor vagy a saját székére tettük(ha van jeles széke)-vagy a fésűjére tettem rá.
Nálunk 5 kislány van, abból 3 rövid hajú
Szóval csak 2 kislánynak vam hajgumi a hajában.
a lányomnak van kb 40 hajgumija.
Azt azért nem várhatom el, hogy mind a negyvenet felismerje.
Nem az a lényeg, hogy visszakerül-e vagy sem, hanem az, hogy undorodom más hajgumijától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!