Mindennap Idegen hajgumi? Titeket zavarna?
Kislányom most kezdte az ovit. Tegnap idegen csat és idegen hajgumi volt a hajában.Nem tudom övé hova lett.
Ma reggel 2 csat és egy hajgumi volt a hajában, mikor mentem érte, akkor az egyik csat a hajában az övé volt, a másik meg idegen, amit ott ki is vettem a hajából, de a hajgumi sem az övé volt.
Mindig normális hajgumit veszek neki, ami nem nyúlik meg.( [link] Erre ma is és tegnap is olyan hajgumi volt a hajában, ami pár használat után úgy kinyúlik, hogy nem lehet használni.( [link]
Ti szólnátok? Én úgy gondolom, hogy , ahogy nem veszem fel más bugyiját, úgy nem használom más hajgumiját sem. Ki tudja kinek a hajában volt előtte.
teljesen felesleges beruházás. vegyél egyszer használatos szilikon hajgumit, nem húz ,de nem is csúszik ki -mert szilikon, akár ki is vághatod a hajából és olcsó
100 db 300 Ft és mindenféle színben van.
Én nem szeretném ha ilyen textil gumikat cserélgetnének mert tetves lesz.
csatra nekünk az vált be hogy nertől rendeltünk nagy tételben 1000 Ft 50 pár és az egész csoport használhatja azzal nm kap el nyűvet, és kis szépek,csillogósak.
hát pont nem töri ,nem befőttes
mert bölcsiben egy gondozóra 6 gyerek jutott itt meg 27
esetleg ezért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!