Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Vinnétek így oviba a gyermeket...

Vinnétek így oviba a gyermeketeket?

Figyelt kérdés

Az egész családon végigmegy valami varusos "takonykór". A fiam már nagyjából kigyógyult, már csak levert, fáradékony, köhög és folyik az orra, de láza nincs és már eszik is. A család többi tagja (nagyszülők, testvérek, apa, anya) a betegség különböző fázisában van.

Az óvónők már örülnének, ha menne, de én félek, hogy a, visszaeseik, b, végigfertőzi a komplett csoportot.

Sajnos az előző évben is többet volt itthon betegen mint óvodában, de ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni. Vitamint eszünk, immunerősítőt eszünk, de az ovi padlóra küld mindegyikünket.

2014. szept. 8. 13:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én sem értem akkor az orvost. Neki ki kell adnia egy igazolást, miszerint "gyógyult, közösségbe mehet". Ha fertőz, ezt nem adhatja ki, és akkor pedig te nem is viheted az óvodába...

A fertőz, tartsd otthon. Senki nem akarja, hogy megfertőződjön a gyereke, a tied is le van még ezek szerint gyengülve és visszakaphatja... Senkinek sem lenne jó.

2014. szept. 8. 16:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne vidd még, azt irod még levert és fáradékony,köhög és taknyos és még fertőzhet is, ez még elég sok panasz, semmiképp nem óvodában a helye,hanem otthon pihenjen. A köhögés már alsólégúti fertőzésre utal, nem csak egy kis nátha.
2014. szept. 9. 10:37
 13/14 anonim ***** válasza:
ja,szólj be az óvodába,hogy még marad pár napot,mert nem gyógyult meg,vagy vidd vissza az orvoshoz,hogy irjon még további igazolást.
2014. szept. 9. 10:39
 14/14 anonim ***** válasza:
az ovó nöket is meg lehet érteni ha gyakran túl agodod a helyzetet mert könyebb otthon maradni mint bejárni hány éves?
2014. szept. 9. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!