Vinnétek így oviba a gyermeketeket?
Az egész családon végigmegy valami varusos "takonykór". A fiam már nagyjából kigyógyult, már csak levert, fáradékony, köhög és folyik az orra, de láza nincs és már eszik is. A család többi tagja (nagyszülők, testvérek, apa, anya) a betegség különböző fázisában van.
Az óvónők már örülnének, ha menne, de én félek, hogy a, visszaeseik, b, végigfertőzi a komplett csoportot.
Sajnos az előző évben is többet volt itthon betegen mint óvodában, de ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni. Vitamint eszünk, immunerősítőt eszünk, de az ovi padlóra küld mindegyikünket.
Én sem értem akkor az orvost. Neki ki kell adnia egy igazolást, miszerint "gyógyult, közösségbe mehet". Ha fertőz, ezt nem adhatja ki, és akkor pedig te nem is viheted az óvodába...
A fertőz, tartsd otthon. Senki nem akarja, hogy megfertőződjön a gyereke, a tied is le van még ezek szerint gyengülve és visszakaphatja... Senkinek sem lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!