Vinnétek ügyeletre a gyermeketeket, ha 3. napja tartó gastroenteritise van, láza már nincsen, alig itatatható, ami után pár percen belül vizes-zöldes hasmenése van?
A héten voltunk csütörtökön és pénteken a gyermekorvosunknál aki azt mondta,hogy vigyem majd hétvégén ügyeletre a kislányomat ha úgy látom.
Viszont tudom,hogy az ügyeleten nagyon rosszul fogadják az embert ha ők nem érzik indokoltnak a megjelenést.
Szerintem ezt ők is indokoltnak fogják érezni. Egyébként a gyerekorvos javasolt valamit a hasmenésre? Ezek szerint nem használ?
Szerintem is bent tartanak majd titeket infúzióra. És kb 3 napra számolj, mert kevesebb ideig nem éri meg a kórháznak. Már eleve viheted a cuccokat, amit a kórházba szánsz.
Köszönöm jobban vagyunk végre.
A javulást azt hozta meg,hogy vettem a patikában a gyerekek hasmenésére javasolt sárgarépás-rizses Hipp-es italt.
Étvágya még nem tért vissza ,még fájlalja a pocakját,de végre nincs 2 percenként hasmenése,nem akarok hazudni de kb 60 pelust használtunk el pár nap alatt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!