Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ovikezdő kislányom kifordult...

Ovikezdő kislányom kifordult magából, kín szenvedés az egész családnak az ovi! Volt valaki így?

Figyelt kérdés
Mintha elveszett volna valahol az oviban az én tündéri, figyelmes, nyugodt kicsi lányom... tudom, hogy megviseli az ovi a gyerekeket , de ez még belefér? Eleve nem is várta az ovit, enne ellenére csak pityergéssel kezdte , nem kellett lehámozni rólam... viszont ez egyre romlik, ma már nem akart öltözni itthon, keservesen sír, hogy itthon akar maradni... azt gondoltam mennyire jó lesz a hétvége, végre együtt itthon, ehhez képest dühös egész nap, vagdalózik, csapkod, türelmetlen, nem akar enni velünk, semmi sem jó, kiabál, meg akar ütni ( amit eddig soha) ,dacol ( legfőképp velem), szenvedett egész hétvégén... leültünk játszani 2 perc múlva visítva kirohant, mert valami nem sikerült neki... szívem szakad meg érte, látni ahogy szenved, nem találja magát... borzasztó volt a hétvége is, a mai oviba menetelről meg ne is beszéljünk... ez még belefér abba, hogy megviseli az ovi? annyira aggódom érte!
2014. szept. 8. 10:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem féltem, csak attól ijedtem meg amit kiváltott nála az ovi! - kimondottan pozitívan állok az ovihoz, bízom az óvónőkben, az más, hogy a módszerrel nem értek egyet.
2014. szept. 10. 09:30
 12/12 anonim ***** válasza:
nem az ovis módszerek válják ki ezt a viselkedést hanem maga a tény hogy nagy mértékben megváltozot az élete
2014. szept. 10. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!