Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Holnap kezdenénk a beszoktatás...

Holnap kezdenénk a beszoktatást, de?

Figyelt kérdés
Kislányom sikeresen megfázott. Szerdán voltunk igazolásért az orvosnál. Akkor mondtam, hogy köhög, egyre többet tüsszög, stb. Hőemelkedése nincs. Doki megadta az igazolást, hogy vihetem oviba. Azóta egyre többet köhög, így vettem köhögéscsillapítót 2 napja. Minden más elmúlt, viszont azóta is köhög. Ti mit tennétek? Bevinnétek ma az ügyeletre, holnap reggel felhívnátok az ovit, és rákérdeznétek, vagy inkább bevinnétek? Ő már várja, az oviban is be van osztva, hogy mikor ki kezdi, de nem akarom, hogy mások is elkapják.. Köszi a válaszokat!
2014. szept. 7. 10:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Sinupretet javasoltak, ha legközelebb is elkezdi. Most Ambroxolt kap, azt vettünk pénteken.
2014. szept. 7. 19:55
 12/12 *Victorique* ***** válasza:
Köszi a lepontozást az okostojásnak. Én oviban dolgozok de biztosan én írtam hülyeséget :) Így próbáljon meg segíteni itt az ember :)
2014. szept. 8. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!