Kisfiam 3 éves. Jövő héten kezdenénk az óvodát. Az egyik oldalán kb 60 db uszodaszemölcs van. Kb 3/4 éve próbáljuk eltüntetni, de a 4. fajta kezelésre se reagál igazán. Mehet így oviba, vagy kizáró tényező, mivel fertőzet?
Unokatesom is járt oviba, sot most suliba. Egyedul uszni nem járhat, amig van rajta.
Ugy tudom Újpestre járnak egy dokihoz, aki nagyon jo.
Ha érdekel, majd Megkérdezem tole az elérhetőségét.
Én fiamnak is volt oviban a testén ilyen, és nem érdekelt senkit /az oviban :-) /
Évekig küzdöttünk, bejártunk minden bőrgyógyászt, ki is égették neki, de mindig visszajött. A Duofilm nevű pár száz forintos, vény nélkül kapható ecsetelő segített, attól teljesen elmúltak neki és azóta sincs a testén egy sem. Már 16 éves.
A kisfiamnak néhány darab van a testén (mi most homeoptiával próbálkozunk) Mi ovi előtt megkérdeztük a bőrgyógyászt,hogy ugye fertőző...akkor mi lesz az ovival...szinte szemen röhögött. 1.mert ezt szerinte egymásnak adják a gyerekek,és ki tudja,hogy hol kapják el, 2.évekig is eltarthat,és addig nem hagyhatja ki az ovit,sulit.
Utána olvasgattam..én azt gondolom,hogy ez elsősorban vízben "adódik át" ...így már nem őrlöm magam rajta...(hetekig betegje voltam)
A fiamnak is van pár db a homlokán és a szeme alatt. Hónapok óta küzdünk vele, sok gyógyszert kapott rá, 5xlátta orvos, ebből 3 külön bőrgyógyász, de egyelőre hatástalan.
Az ő ovijában mondták, hogy ne menjen, bár a gyerekorvosa engedte, azt tanácsolta, hogy ragasszuk le, de az oviból haza küldték és majd 2 hetet otthon töltött ezért. Azóta is hol jobb, hol rosszabb a helyzet, most fog majd suliba menni, remélem hogy nem fogják ezért hosszú hetekre otthon marasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!