Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Lehet, hogy buta kérdés, de...

Lehet, hogy buta kérdés, de az óvodákban létezik őszi, téli, tavaszi, nyári szünet?

Figyelt kérdés

Mármint, amikor az iskolákban van a szünet, akkor az ovikban is van?

Valahogy úgy rémlik, hogy igen, de nem vagyok benne biztos.

2014. szept. 5. 17:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Értem, Zabmester. Akkor veled az asztalt az ovodatokban, hogy márpedig te biztosan tudod, hogy nem tarthatnak szünetet es kötelesek az egyszem gyerekedet is bevenni. Sok sikert hozza.
2014. szept. 7. 05:28
 12/20 A kérdező kommentje:

Azert kerdem, mert ugy hallottam a tavalyi tanev soran mas szuloktol, akiknek akkor mar volt ovodas es iskolas gyermeke, hogy az ovodakban ugyan akkor vannak a szunrtek, mint az iskolakban.

Tehat rendesen van osszel egy-ket het oszi szunet.

2014. szept. 7. 07:07
 13/20 anonim ***** válasza:
hivatalosan ősszi,és tavaszi szünet nincs az óvodában ,és nyitva is vanak csak kevesebb gyerek jár oda ,viszont olyan tényleg van hogyha tul kevesen lennének mondjuk 2 gyerek csak az egész oviba akkor azt a 2 gyereket egy másik ügyeletes oviba kell vinni szerintem ez jelemzően olyankor jön elő amikor szombati nap munkanap.
2014. szept. 7. 07:09
 14/20 Ferdi77 válasza:
amikor oda jártam csak nyári volt
2014. szept. 7. 12:47
 15/20 zabmester ***** válasza:
72%
Verd az asztalt te ahol akarod, nekem nem szokásom, főleg, hogy már iskolás a gyerekem, viszont van némi rálátásom a dolgokra, lehet, hogy egy kicsit több is, mint neked.
2014. szept. 7. 13:20
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Lehet. Vagy mégse? Van egypár ovono a családban, de mindegy. Legyen igazad. Mondjuk azert meglepő, hogy szerinted nem lehet szunet, de megis van. De erdekes.
2014. szept. 7. 13:29
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Hivatalos szünet nincs az óvodákban.
2014. szept. 8. 13:43
 18/20 zabmester ***** válasza:
100%
Az is elég érdekes, hogy nem csak szerintem van így.
2014. szept. 8. 19:20
 19/20 anonim ***** válasza:
Csak halkan kerdezem, hogy nem mindegy, hogy hivatalosan nincs, ha gyakorlatilag meg van?
2014. szept. 8. 19:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Tényleg nincs hivatalosan szünet, legalább is olyan nincs, mint az iskolákban. Ha ezzel gond van, akkor a fenntartónál kell jelezni, mert amúgy nem tarthatnak zárva. De tény, hogy sok óvodában eleve azzal próbálják beetetni a szülőket, hogy úgysem lesz bent egy gyerek sem, ne hozza a sajátját sem. Pedig ha az óvónők nem terjesztenék ezt már eleve, akkor a legtöbb helyen lenne igény az ellátásra iskolai szünetek idején is.
2014. dec. 3. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!