Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Van, aki megrendelte ezen...

Van, aki megrendelte ezen újságok közül valamelyiket?

Figyelt kérdés

Ma kaptunk egy szórólapot bent az oviba, hogy lehet rendelni 2014/2015-ös szemeszterre az alábbi újságok közül:

1) Pöttöm ( [link]

2) Mini Manó ( [link]

3) Tappancs Ovi ( [link]

Az első kiscsoportosoknak szól, akik most kezdtek.

A második középső és nagycsoport.

A harmadik pedig inkább iskolába készülő gyerekeknek.

A lányom most kezdte az ovit, így nyilván a harmadik kilőve. Az első szerintem baromi "gagyi", semmi értelmet nem látok benne.

A második tetszik igazából, de ugye azt inkább középsőtől javasolják.

Olyan szülők véleménye érdekelne, aki megrendelte valamelyiket.

2014. szept. 4. 08:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Tavaly kezdet az ovit a lányom, 3,5 évesen és a Mini Manót vettem neki. Én is és a lányom is nagyon szerette. MOst már középsős és az óvónéni a Tappancsot ajánlotta nekünk.
2014. szept. 4. 09:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Mindhármat megveszem a kisfiamnak.5 és fél éves.

Tavaly csak a Pöttömöt és a Mini Manót vettem. Akkor még középsős volt.

A Pöttöm meg nagyon megtetszett, lányaim idejében még nem volt, így azt is megtartottuk:)

2014. szept. 4. 09:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

bocsánat, kicsit OFF: belenéztem a linkekbe.

Hol tudjátok és milyen áron megrendelni ezeket a kiadványokat?

A kisfiam 4 éves, vegyes csoportban középsős korú ovis, szerintem korban a Mini Manó lenne neki nagyon jó, de a mi ovinkban (magánovi Bp.) nem voltak ilyen megrendelőlapok.

Újságosnál még nem láttam ezt a kiadványt (vagy csak figyelmetlen voltam?)

Köszönöm szépen, ha valaki segít.

Amit viszont én ajánlok, azok a GEOPEN kiadó ovis készségfejlesztő könyvei, általában 100-120 laposak, a lapok kitéphetőek, fekete fehér és lehet fénymásolni is, hogy többször meg lehessen oldani ugyanazt.

(agytorna, észtorna, kéztorna, 111 labirintus)- kisebb könyvesboltokban is sokszor láttam.

Ezek:

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. szept. 4. 10:28
 4/8 A kérdező kommentje:

Amit kaptam ilyen tájékoztatót, ott mind a háromról van leírás, képek és van minden a háromnál ilyen szelvény, amit ki kell tölteni és leadni az óvónőnek.

1) Pöttöm:

28 oldalas és egy szám: 300 Forint. Fél évente egy összegben: 2x1500 Ft. Egy összegben: 3000 Ft

2) MiniManó: 36 oldalas és egy szám: 200 Ft. Fél évente egy összegben: 2x1000 Ft. Egy összegben: 2000 Ft

3) Tappancs ovi: 52 oldal és egy szám: 400 Ft. Fél évente egy összegben: 2000 Ft. Egy összegben: 4000 Ft.

Mindegyik kiadvány 10 lapszámból áll a 2014/2015-ös tanévre.

2014. szept. 4. 10:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

nagyon szépen köszönöm az infót, a 3. válaszoló vagyok.

Ezek nagyon jó árak és a neten ahogy belelapoztam a mini man mintába, nekem jónak tűnt.

Vajon hol lehet még szelvényt szerezni a megrendeléshez? (a mi ovinkban nincs, max. felhívom a honlapon megadott telefonszámot)

Köszi

2014. szept. 4. 11:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Hívd fel őket. Én itt lakom egy iskola mellett (lakótelep közepén) és reggel, ahogy jöttem haza a 7 hónaposommal ott állt az autójuk az iskola előtt is.
2014. szept. 4. 12:00
 7/8 anonim ***** válasza:
A fiam és a barátnőm fia is tavaly volt kiscsoportos. Az én fiam fél évvel idősebb. Ő a Mini manót én a Tappancs Ovit rendeltem meg. Mindkettőt szerették a fiúk, az idén is rendelni fogunk.
2014. szept. 5. 18:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Mini Manót rendeltem meg ma. Meg is kaptuk az első számot. Nem csalódtam benne. A várt dolgot hozta. :)
2014. szept. 5. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!