Van, aki megrendelte ezen újságok közül valamelyiket?
Ma kaptunk egy szórólapot bent az oviba, hogy lehet rendelni 2014/2015-ös szemeszterre az alábbi újságok közül:
1) Pöttöm ( [link]
2) Mini Manó ( [link]
3) Tappancs Ovi ( [link]
Az első kiscsoportosoknak szól, akik most kezdtek.
A második középső és nagycsoport.
A harmadik pedig inkább iskolába készülő gyerekeknek.
A lányom most kezdte az ovit, így nyilván a harmadik kilőve. Az első szerintem baromi "gagyi", semmi értelmet nem látok benne.
A második tetszik igazából, de ugye azt inkább középsőtől javasolják.
Olyan szülők véleménye érdekelne, aki megrendelte valamelyiket.
Mindhármat megveszem a kisfiamnak.5 és fél éves.
Tavaly csak a Pöttömöt és a Mini Manót vettem. Akkor még középsős volt.
A Pöttöm meg nagyon megtetszett, lányaim idejében még nem volt, így azt is megtartottuk:)
Sziasztok,
bocsánat, kicsit OFF: belenéztem a linkekbe.
Hol tudjátok és milyen áron megrendelni ezeket a kiadványokat?
A kisfiam 4 éves, vegyes csoportban középsős korú ovis, szerintem korban a Mini Manó lenne neki nagyon jó, de a mi ovinkban (magánovi Bp.) nem voltak ilyen megrendelőlapok.
Újságosnál még nem láttam ezt a kiadványt (vagy csak figyelmetlen voltam?)
Köszönöm szépen, ha valaki segít.
Amit viszont én ajánlok, azok a GEOPEN kiadó ovis készségfejlesztő könyvei, általában 100-120 laposak, a lapok kitéphetőek, fekete fehér és lehet fénymásolni is, hogy többször meg lehessen oldani ugyanazt.
(agytorna, észtorna, kéztorna, 111 labirintus)- kisebb könyvesboltokban is sokszor láttam.
Ezek:
Amit kaptam ilyen tájékoztatót, ott mind a háromról van leírás, képek és van minden a háromnál ilyen szelvény, amit ki kell tölteni és leadni az óvónőnek.
1) Pöttöm:
28 oldalas és egy szám: 300 Forint. Fél évente egy összegben: 2x1500 Ft. Egy összegben: 3000 Ft
2) MiniManó: 36 oldalas és egy szám: 200 Ft. Fél évente egy összegben: 2x1000 Ft. Egy összegben: 2000 Ft
3) Tappancs ovi: 52 oldal és egy szám: 400 Ft. Fél évente egy összegben: 2000 Ft. Egy összegben: 4000 Ft.
Mindegyik kiadvány 10 lapszámból áll a 2014/2015-ös tanévre.
Kedves Kérdező,
nagyon szépen köszönöm az infót, a 3. válaszoló vagyok.
Ezek nagyon jó árak és a neten ahogy belelapoztam a mini man mintába, nekem jónak tűnt.
Vajon hol lehet még szelvényt szerezni a megrendeléshez? (a mi ovinkban nincs, max. felhívom a honlapon megadott telefonszámot)
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!