Szerintetek szép ez a két név? Ti adnátok valamelyiket a fiatoknak?
Figyelt kérdés
Anton vagy Antos nevekről van szó. Kíváncsi vagyok a véleményekre.2014. jún. 15. 11:34
1/14 anonim válasza:
Nem mondom, hogy csúnya nevek. Fiamnak nem adnám, de eltudok hozzájuk képzelninkét kis fekete hajú életvidám, örökmozgó kisfiút.
:-)
2/14 anonim válasza:
Nem.
Az Antonról egy büdös c.gyerek jut eszembe
(semmi bajom, ha valaki c. származású, de konkrétan volt vagy fél évig egy osztálytársam, még általánosban, igaz nem sokszor láttuk, de olyankor nyitott ablak mellett ment a tanítás. Tudom nem az ő hibája, hanem a szüleié, de akkor is)
Másik névről még csak hallani se hallottam
3/14 anonim válasza:
Én inkább az Artos, Portos, Aramis neveket adnám.
5/14 anonim válasza:
Egyiket sem adnám a fiamnak, de ha nektek ez tetszik, akkor hajrá. :) A kettő közül az Anton tetszik jobban.
6/14 anonim válasza:
Egyik sem tetszik, nem adnám ôket a fiamnak...bocsi :/
De ha muszáj lenne, akkor inkább Anton.
7/14 A kérdező kommentje:
Nem akarom egyiket sem adni, nem aktuális ez a téma. Kíváncsiságból kérdeztem és nem is csalódtam, kb. olyan válaszokat kaptam eddig amilyenekre számítottam.
2014. jún. 15. 11:59
8/14 anonim válasza:
Nekem tetszenek, de nem egy mai magyar gyereknek. Egy könyv szereplőjeként vagy rég múlt századok embereiként eltudom őket képzelni.
9/14 anonim válasza:
Nem tetszenek. Ami hasonló, az Antal, azt lehet, hogy adnám. Manapság még ritka is.
10/14 anonim válasza:
Nekem sem tetszenek, de ha választani kell, akkor Anton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!