Valamilyen szép szám?
Figyelt kérdés
Kisfiamnak első születésnapjára készítek egy videót az első év képeiből. Melyik számot ajánljátok hozzá, zenét is szeretnék alá!2014. jún. 2. 12:33
1/15 A kérdező kommentje:
Előre is köszönöm!
2014. jún. 2. 12:34
2/15 anonim válasza:
3/15 anonim válasza:
Edes kisfiam, vagy az angol megdeleloje, When a child is born.
Illetve ahol van beszed, oda en dalszoveg nelkuli zenet tennek, Yirumanak vannak csodaszep zongoraszamai, (Kiss the rain, River flows in you stb), ezek szep meghato szamok.
5/15 anonim válasza:
Milyen stílusú zenét akarsz? Inkább valami kis vidámat, pörgősebbet vagy érzelmesebbet, lassúbbat, amin mindenki elsírja magát? :)
6/15 anonim válasza:
Mert ha valami megható akkor ez az a szám, ami alatt bármilyen képet nézegetnék, simán elbőgném magam :)
7/15 anonim válasza:
Sajnos, most hirtelen nincs ötletem, csak ne érzelgős, lassú legyen. Mert gondolom emléknek csináljátok, nem azért hogy mindig, aki megnézi végigbőgje. Elég érzelmes lesz az anélkül is.
8/15 anonim válasza:
Egyik barátnőm 30.-ik születésnapjára csináltattam egy videót és az elején mikor a kicsikori képei mentek ez a szám ment alatta https://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I
9/15 anonim válasza:
8-as ez nagyon jó! Nekem ez is nagyon megható és bőgős :)
10/15 anonim válasza:
Nekem most ez tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!